- Er det der virkelig Kerry Katona?

Se popstjernens dramatiske forvandling...

STRÅLTE: Kerry Katona strålte på den røde løperen under premieren av «The Prince of Persia». Foto: Stella Pictures
STRÅLTE: Kerry Katona strålte på den røde løperen under premieren av «The Prince of Persia». Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Hvis det var noen tvil om hvor mye Kerry Katonasn (29) liv har endret seg de siste ukene, så er disse bildene i hvert fall beviset.
 
I en svart blondekjole, og med det blonde håret oppsatt, strålte sangstjernen på den røde løperen sammen med andre Hollywood-stjerner som Gemma Arterton og Jake Gyllenhall på premieren av «The Prince of Persia».

Firebarnsmoren har snudd livet sitt i riktig retning, etter å ha avsluttet sitt forhold med taxikjøreren
Mark Croft (39) for to måneder siden. Croft skal ha dratt Kerry ned i søla på flere områder, blant annet ved å la ekteskapet kun handle om narkotika.

Nå forsøker Katona å holde seg opptatt, og det har hun sikret seg med filmingen av sitt eget realityshow.

I tillegg til TV-showet holder hun seg opptatt med trening og det å håndtere en diett, samt å ta kurs for å øke sin egen selvtillit.

Hun er neste helt ugjenkjennelig fra bilder som er tatt for bare et par uker siden.
 
- Kerry har aldri sett så bra ut som hun gjør nå. Men etter årevis hvor hun har blitt fortalt at hun er verdiløs, har hun fortsatt store personlige problemer. Denne livsstilsendringen er ikke noe som vil skje over natten, men hun er definitivt på rett spor, sier en venn av Kerry til Daily Star.

Siden skilsmissen med Brian McFadden fra «Westlife» har Kerry gått gjennom en tøff periode med narkotikamisbruk og depresjoner, samt et svært turbulent ekteskap med Mark Croft. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kerry, du er død for meg!