- Er det deg, Pamela?

Superstjernen ga fansen hakeslepp, da hun kopierte «Baywatch»-dronningen.

STOR LIKHET: Det var flere av Jessica Simpsons (t.v) Instagram-følgere som måtte se to ganger på stjernens nyeste Instagram-portrett. Mange forvekslet nemlig den flotte blondinen med Pamela Anderson (t.h), som ble et lyshåret badedraktikon med «Baywatch» på 1990-tallet. Foto: Instagram/ NTB Scanpix
STOR LIKHET: Det var flere av Jessica Simpsons (t.v) Instagram-følgere som måtte se to ganger på stjernens nyeste Instagram-portrett. Mange forvekslet nemlig den flotte blondinen med Pamela Anderson (t.h), som ble et lyshåret badedraktikon med «Baywatch» på 1990-tallet. Foto: Instagram/ NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Den tidligere popyndlingen Jessica Simpson feiret 35-årsdagen sin på den karibiske øya St. Barts forrige helg, og vakte oppsikt da hun delte et badedraktbildeInstagram.

I løpet av ferien har tobarnsmoren, som har ligget i hardtrening etter at Maxwell Drew (3) og Ace Knute (2) ble født, også rukket å dele flere andre bilder med fansen. Tirsdag la hun ut nok et badedraktbilde på Instagram-kontoen sin, men denne gangen er det ikke de veltrente lårene hennes som er mest iøynefallende.

Nettstedet UsWeekly mener at den flotte blondinen er svært lik «Baywatch»-stjernen Pamela Anderson (48) på bildet, der Simpson poserer i en hvit badedrakt foran en vegg.

Saken fortsetter nedenfor.

Vacation Vibes

Et bilde publisert av Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Og UsWeekly er ikke alene om å bli noe forvirret av Jessica Simpsons nyeste portrett. Bildet, der sangstjernens blonde lokker er satt opp og hun lager trutmunn bak et par hvite solbriller, får flere av Instagram-følgerne hennes til å reagere.

- Ved første øyenkast trodde jeg dette var Pamela Anderson, skriver en bruker som kaller seg ototll under bildet.

- Ser ut som Pamela Anderson. Var det med vilje? lurer Instagram-brukeren marciaoa.

- Hun ser ut som den gamle kjerringa Pamela Anderson, skriver Instagram-brukeren dfazula i en kommentar.

- Jeg trodde også det var Pam Anderson, skriver en bruker med kallenavnet sara_granatapfel.

Flere andre Instagram-brukere slutter seg til sammenligningen, mens en annen mener at Simpson ligner mer på Melanie Griffith (57).

Hva synes du om Jessicas badedraktbilde? Gi din mening nederst i saken!

BEKYMREDE FANS: Noen mener at Jessica ligner skuespiller Melanie Griffith (t.v) på sitt nyeste Instagram-portrett. Andre har uttrykt sin bekymring for 35-åringen den siste tiden. I starten av juni måtte hun støttes ut fra Hollywood-nattklubben The Sayers Club av ektemannen Eric Johnson (t.h).  Foto: NTB Scanpix
BEKYMREDE FANS: Noen mener at Jessica ligner skuespiller Melanie Griffith (t.v) på sitt nyeste Instagram-portrett. Andre har uttrykt sin bekymring for 35-åringen den siste tiden. I starten av juni måtte hun støttes ut fra Hollywood-nattklubben The Sayers Club av ektemannen Eric Johnson (t.h). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jessica Simpson har flere ganger fått oppmerksomhet for Instagram-bildene sine de siste månedene. I anledning Valentinsdagen delte hun flere sexy, «Fifty Shades of Grey»-inspirerte bilder av seg selv og ektemannen Eric Johnson (35).

Da hun la ut et Instagram-bilde i mai der det er datteren Maxwell som poserer i badedrakt foran kamera, var det flere som reagerte. Det samme gjaldt da Jessica delte et Instagram-bilde der ektemannen kaster sønnen Ace høyt opp i lufta.

Den tidligere popstjernen og nåværende designeren har dessuten skapt overskrifter med en noe bisarr oppførsel, og både familie og fans skal ha uttrykt sin bekymring for Jessica.

Hva synes du om Jessicas badedraktbilde? (Avsluttet)

LES OGSÅ: - Alle familier skulle hatt en toåring i huset