Er denne Obama-vitsen for drøy?

Disney-stjerner føler seg uthengt som pedofile. Se video og døm selv!

LO IKKE AV OBAMA:  - Vi er ikke pedofile, sa Kevin, Joe, og Nick Jonas i Disney-bandet Jonas Brothers etter presidentens spøkefulle tale lørdag. Foto: All Over Press
LO IKKE AV OBAMA: - Vi er ikke pedofile, sa Kevin, Joe, og Nick Jonas i Disney-bandet Jonas Brothers etter presidentens spøkefulle tale lørdag. Foto: All Over Press Vis mer

Synes du Obama gikk over streken? Se presidentens spøk i videoklippet nederst i artikkelen og stem til høyre!

SEHER.NO: Gallamiddagen «The White House Correspondents' Association dinner» er en av årets mest kjendistunge festligheter i Washington D.C.

Filmregissør Steven Spielberg, rockestjernen Jon Bon Jovi, «30 Rock»-stjernen Alec Baldwin og «Star Wars»-skuespiller Ewan McGregor var blant celebritetene som kastet glans over årets arrangement, som tradisjonen tro inneholdt en spøkefull tale fra president Barack Obama (48).

Den amerikanske presidenten er kjent for å benytte anledningen til å vitse om mange av stjernene i salen under sin tale, men en spøk fikk latteren til å sette seg fast i halsen til noen.

Disney-stjernene i brødre-bandet Jonas Brothers-  som består av Joe (20), Kevin (22) og Nick (17) Jonas - trodde knapt det de hørte, da Obama lattermildt advarte dem mot å prøve seg på hans mindreårige døtre Sasha (9) og Malia (12).

- To ord, predator-droner, dere vil aldri se dem komme, sa Obama, til stor latter fra salen.

Etter talen var imidlertid ikke stemningen like munter blant de tre brødrene.

- Vi er ikke så gamle. Alvorlig talt, vi er ikke pedofile, sa trioen ifølge nettstedet Aceshowbiz.com.

Disney-stjernene har tidligere sunget private konserter for Obamas døtre, som er store fans, men brødrene har foreløpig ikke avslørt om de kommer til å takke ja til neste invitasjon...

Synes du Obama gikk over streken? Se presidentens spøk i videoklippet nederst i artikkelen og stem til høyre!

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
Nå er han gift