Er denne diamanten bevis på forlovelse?

Miley Cyrus skulle egentlig promotere neglelakk...

SNAKKER OM BRYLLUP: - De snakker seriøst om å gifte seg. Liam er gal etter henne, uttalte en kilde nylig. Nå går ryktene for fullt om Miley Cyrus og Liam Hemsworth. Foto: Stella Pictures
SNAKKER OM BRYLLUP: - De snakker seriøst om å gifte seg. Liam er gal etter henne, uttalte en kilde nylig. Nå går ryktene for fullt om Miley Cyrus og Liam Hemsworth. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video av Mileys nye image nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Miley Cyrus (19) har satt i gang forlovelsesrykter helt på egenhånd, etter at hun la ut et bilde av hånden sin med en diger diamantring på Twitter.

Bildet ble lagt ut som en del av en promotering av et nytt neglelakkmerke, men det er ikke fargen på neglene som vekker mest oppsikt.

Bildet kommer like etter at en kile uttalte til OK Magazine at hun og kjæresten Liam Hemsworth (22), har snakket om å gifte seg.

- De holder det fortsatt hemmelig, men de snakker seriøst om å gifte seg. Liam er gal etter henne. Miley ønsker seg full bryllupspakke, uttalte kilden.

Miley møtte «The Hunger Games»-stjernen i 2010, da de spilte i filmen «See you agian» sammen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste fram nytt, sexy image

Se video:[obj:media:10908]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer