VORENDE FORELDRE? Venter Ashton og Demi sitt første barn sammen.. Foto: All Over Press
VORENDE FORELDRE? Venter Ashton og Demi sitt første barn sammen.. Foto: All Over PressVis mer

Er Demi gravid?

- Det ser ut som om hun prøver å gjemme bort en kul på magen.

LOS ANGELES (Seher.no): Flere amerikanske medier spekulerer i om trebarnsmoren Demi Moore (45) venter barn med sin 15 år yngre ektemann Ashton Kutcher (30).

Grunnen skal være at den veldreide skuespilleren den siste tiden har lagt på seg flere kilo og oftere og oftere viser seg i løssittende klær.

- Demi har definitivt lagt på seg, og mange lurer på om hun kan være gravid igjen. Vanligvis bruker hun klær som viser frem hennes flotte kropp, men i det siste ser det ut som om hun prøver å gjemme bort noe, sier en kilde til Globe magazine.

Da den mørke skjønnheten og ektemannen spiste sammen på "Jake Melnick's Corner Tab" i Chicago 29. september bestilte hun en alkoholfri øl til maten, og en uke tidligere la flere gjester merke til at hun hadde dekket til kroppen sin under visningen av Ashtons nye show "Opportunity Knocks" på K24 i Hollywood, skriver OK! magazine.

At "Striptease"-stjernen holdt seg til en flaske vann gjennom hele kvelden, mens de andre gjestene fikk servert champagne, fyrer også opp under ryktene om at Demi er gravid igjen.

- Ashton sjekket hele tiden om Demi hadde det bra. De var veldig søte sammen og ser utrolig forelsket ut, sier en festdeltager til bladet.
Demi og Ashton giftet seg for tre år siden, men har ikke fått noen barn sammen. Hvis paret ønsker seg et kjærlighetsbarn begynner det å haste ettersom 45-åringens biologiske klokke begynner å tikke raskere og raskere.

Fra ekteskapet med Bruce Willis (53) har Demi døtrene Rumer (20), Scout (17) og Tallulah (14).

LES OGSÅ: Var forelsket i morens kjæreste

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.