Kim Kardashian og Kanye West:

- Er de sammen igjen?

Slik gir realitystjernen fansen et håp om at hun og Kanye West har funnet tilbake til hverandre.

STJERNEPAR: Kanye West og Kim Kardashian har vært gjennom et turbulent år. Foto: Pa Photos/Tammie Arroyo/NTB
STJERNEPAR: Kanye West og Kim Kardashian har vært gjennom et turbulent år. Foto: Pa Photos/Tammie Arroyo/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste månedene har tabloidpressen verden over spekulert i om ekteskapet mellom Kim Kardashian (40) og Kanye West (43) er ved veis ende.

Det har blant annet blitt hevdet at Kanye har planer om å flytte til London, og at Kim har vært i dialog med den profilerte skilsmisseadvokaten Laura Wesser for å legge en plan dersom ekteskapet går i oppløsning.

Duoen har lenge tilbrakt tid fra hverandre, angivelig fordi kommunikasjonen mellom dem har blitt giftig. Mens Kanye oppholder seg på ranchen i Wyoming, tilbringer realitystjernen tid i Los Angeles med barna.

KORSETT: Kim Kardashian liker å sjokkere, og det gjør hun, nok en gang, på Instagram. Video: Rød Løper Vis mer

Skovalget vekker oppsikt

For tiden befinner Kim seg derimot på ferie på Turks- og Caicosøyene med døtrene Chicago (3) og North (7). En som imidlertid ikke tar del i familieferien er Kanye. Parets to sønner Saint (5) og Psalm (1) skal heller ikke være med på turen.

Ifølge The Sun ble Kanye nylig observert i Los Angeles for første gang siden skilsmisseryktene satte fart, noe som muligens kan tyde på at han er hjemme med guttene.

Firebarnsmoren har delt flere bilder fra ferien med fansen på Instagram. Sist ut er to bilder hvor hun poserer i en brun bikini.

«Bare slapper av», skriver realitystjernen i innlegget.

Men det er ikke Kims bikini som fanger oppmerksomheten til hennes over 200 millioner følgere, men skovalget. På føttene har hun nemlig på seg et par sneakers fra Kanyes Adidas Yeezy-merke.

Full forvirring

Denne detaljen får fansen nærmest til å gå av skaftet, og flere spekulerer nå på om dette kan være et tegn på at de har funnet tilbake til hverandre.

«Er jeg den eneste som lurer på om de har blitt sammen igjen på grunn av Yeezyene?», skriver en bruker og refererer til Kims sko.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer

«Du har fortsatt på deg Yeezys, er dere sammen igjen?», undrer en annen.

«Kimye er tilbake igjen!», lyder det fra en tredje som refererer til Kim og Kanyes kallenavn.

«Glad for å se at du har på deg Yeezy, Kim. Da er det håp. Jeg gir ikke opp dere to, forresten du ser nydelig ut som alltid».

Andre er imidlertid kjappe med å påpeke at det kan være en annen bakgrunn for hvorfor Kim valgte nettopp disse skoene.

«Hun eier halve selskapet», skriver en, mens en annen følger opp med:

«De har alltid på seg Yeezy, spesielt disse og joggeskoene».

Søstrene samlet

Ifølge Hello Magazine reiste ikke Kim og døtrene alene på ferie, men søstrene Kourtney (41), Khloé (36) og Kylie (23) er også med.

Søsknene bor angivelig i et luksuriøst herskapshus ved havet sammen med barna sine. Mandag feiret de en spesiell anledning, nemlig Kylies datter Stormis tredje bursdag.

Med tanke på det vanskelige forholdet Kim og Kanye lenge har hatt, så er nok en ekte jenteferie midt i blinken for 40-åringen.

- Ser ikke likt på fremtiden

For to uker siden dukket det opp nye påstander som styrket stjerneparets usikre fremtid ytterligere.

Duoen har som nevnt fire barn sammen, og med tanke på en eventuell skilsmisse skal tv-profilen være spesielt redd for hvordan de vil takle det.

- Barna er veldig viktige for Kim. Hun uroer seg for hva et permanent brudd vil bety for dem og bekymrer seg for deres velvære, fortalte en kilde til People.

PARIS-EPISODEN: I 2016 ble Kim Kardashian Wests verden snudd på hodet etter at hun ble ranet i leiligheten sin i Paris. Nå åpner hun opp om hva som skjedde. Video: Netflix Vis mer

Videre hevdet kilden at Kim har spurt andre til råds om hvordan hun skal gå frem når det gjelder barna, og at hun i flere måneder har prøvd å leve som en normal familie, men at det har vært utfordrende og frustrerende.

En annen kilde nettstedet snakket med sa også at det trøblete året hun og ektemannen har gått gjennom har satt dype spor i henne.

- Det er umulig å reparere ekteskapet deres. Kim er lei av Kanyes kaos, og ønsker nå kun å fokusere på barna og sitt eget liv.

- De ser ikke likt på fremtiden som en familie, og det er i orden for Kim. Hun vil gjøre alt for at barna skal ha et godt forhold til Kanye, hun ønsker bare ikke å være gift med ham, hevdet kilden, ifølge People.

Kanye brøt sammen

Det siste året har det kommet flere tegn og spekulasjoner på at ekteskapet til det profilerte paret ikke bare har vært en dans på roser.

Duoen gikk tilsynelatende gjennom et utfordrende år i fjor, hvor oppsiktsvekkende Twitter-uttalelser kombinert med en omstridt valgkampanje - begge deler fra Kanye - kapret mye spalteplass.

BRYTER STILLHETEN: Natt til tirsdag 21. juli gikk Kanye West hardt ut på Twitter mot blant annet Kris Jenner, nå bryter hun stillheten. Vis mer

Ryktene om trøbbel i paradis satte virkelig fart da Kanye brøt sammen under et valgkampmøte i delstaten Sør-Carolina i juli i fjor. Der avslørte 43-åringen at han og Kim hadde overveid abort da hun var gravid med datteren North.

«Jeg drepte nesten datteren min», sa Kanye fra scenen.

Kort tid senere gikk firebarnsfaren amok på Twitter. Der kalte han blant annet svigermoren, Kris Jenner (65), for «Kris Jong-un», med en tydelig referanse til Nord-Koreas øverste leder Kim Jong-un. I tillegg skrev artisten at han ønsket skilsmisse fra Kim.

LES OGSÅ: - Jeg bandt Kim Kardashian

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer