LYKKELIGE? Cheryl og Ashley skal ha funnet tilbake til hverandre igjen etter utroskapsryktene. Her er de fotografert på stranden ved en tidligere anledning. Foto: All Over Press
LYKKELIGE? Cheryl og Ashley skal ha funnet tilbake til hverandre igjen etter utroskapsryktene. Her er de fotografert på stranden ved en tidligere anledning. Foto: All Over PressVis mer

Er de sammen igjen?

Cheryl og Ashley på romantisk strandferie i Spania.

SEHER.NO: Nå ser det ut til at superparet Cheryl (24) og Ashley Cole (27) har funnet tilbake til hverandre igjen, etter at utroskapsryktene nesten tok knekken på dem.

De skal begge ha blitt observert ute på byen uten giftering flere ganger den siste tiden, til tross for at Cheryl har uttalt at hun ønsker å gi ektemannen en ny sjanse.

- Da vi giftet oss lovet vi hverandre at vi skulle være sammen i gode og onde dager. Og det kan da ikke bli så mye verre enn dette, sa hun til News of the World i mars.

Girls Aloud-stjernen skal ha vært i strålende humør da hun og Ashley dro på en romantisk strandtur i Sør-Spania i helgen.

Dette er første gangen paret har blitt observert smilende sammen siden det ble kjent at Ashley skal ha vært utro i parets egen seng tidligere i år.

- Hun så flott ut i hennes zebramønstrede bikini og stråhatt. De så lykkelige ut sammen, sier en kilde til Mirror.

Paret dro en liten tur til Costa del Sol i pausen til innspillingen for TV-serien "X Factor", hvor Cheryl er dommer.

Ashley, derimot, har masse av tid til å ligge på stranda etter at England ikke kom med i EM.

LES OGSÅ: De mest sexy fotballfruene

Er du også ute etter noen å dele sommeren med? Finn En Venn her!