KJÆRESTER? Flere medier spekulerer i om Salma Hayek og Francois-Henri Pinault har funnet tilbake til hverandre. Foto: Stella Pictures
KJÆRESTER? Flere medier spekulerer i om Salma Hayek og Francois-Henri Pinault har funnet tilbake til hverandre. Foto: Stella Pictures Vis mer

Er de sammen igjen?

Salma Hayek blir til stadighet observert sammen med eksforloveden.

LOS ANGELES (Seher.no): For ett år siden ble det kjent at "Bandidas"-stjernen Salma Hayek (42) ventet sitt første barn med sin styrtrike forlovede, franskmannen Francois-Henri Pinault (46).

I sommer bestemte likevel paret seg for å bryte forlovelsen etter å ha planlagt et bryllup til 17 millioner kroner sammen. Men nå kan det se ut som om Hayek og Pinault har funnet tilbake til hverandre igjen, skriver People.com.

Under Balenciagas motevisning i Paris tirsdag kom skuespillerinnen nemlig med eksforloveden, som også eier motehuset, som følge.

- De så lykkelige ut og var vennlige med hverandre. De holdt ikke hender, men de kom side om side, forteller et øyenvitne til nettstedet.

Det er bare et par uker siden sist paret ble sett sammen - den gangen i Los Angeles. Og før dette skal de ha tilbragt en uke sammen i Paris hvor Hayek blant annet introduserte deres felles datter, Valentina (1), til Pinaults franske slektninger. 

Torsdag forrige uke skal også det tidligere kjæresteparet drukket te sammen på Plaza-Athènèe Hotel.

- De virket veldig komfertable og Valentina lekte mellom dem i sofaen, sier et annet vitne.

Og på lørdag kjørte Pinault datteren og eksen bort for å tilbringe helgen sammen utenfor byen.

Aner vi et eventyrbryllup i det fjerne likevel?

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Ba Gud om å få pupper

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.