ER DE KJÆRESTER? - De har ikke begynt å krangle ennå, men de har funnet tilbake til hverandre så vidt Lindsay vet. Hun har gitt Sam rom, og er svært innstilt på å få det til å fungere, sier en kilde om forholdet mellom Lindsay Lohan og Samantha R Foto: All Over Press
ER DE KJÆRESTER? - De har ikke begynt å krangle ennå, men de har funnet tilbake til hverandre så vidt Lindsay vet. Hun har gitt Sam rom, og er svært innstilt på å få det til å fungere, sier en kilde om forholdet mellom Lindsay Lohan og Samantha R Foto: All Over PressVis mer

Er de sammen igjen?

Superstjernen observert med en diamantring på venstre hånd.

SEHER.NO: I april ble det kjent at Lindsay Lohan (22) og DJ-kjæresten Samantha Ronson (31) ikke lenger er et par. Nå kan det se ut som at de to er sammen igjen, i hvert fall fra Lohans side, melder People.

Mandag ble nemlig de superkjente eks-kjærestene fotografert sammen på London-flyplassen Heathrow mens de ventet på flyet til Los Angeles. Samme dag skriver Lohan følgende på sin Twitter-side.

"Jeg forlater London, men det er sammen med min favoritt-favoritt!!! Fantastiske nyheter å dele!!! Kanskje.... ;)".

Dermed gjør ikke 22-åringen akkurat mye for å stoppe de romansespekulasjonene som dermed igjen er i full gang.

De siste dagene har begge vært i England, selv om de ikke har blitt observert sammen. Ifølge nettstedet har det tidligere paret også bodd på forskjellige hoteller.

Til People forteller en kilde at Lindsay har fortalt venner at det er i ferd med å skje noe mellom henne og eks-kjæresten.

- De har ikke begynt å krangle ennå, men de har funnet tilbake til hverandre så vidt Lindsay vet. Hun har gitt Sam rom, og er svært innstilt på å få det til å fungere, sier kilden.

Men ikke nok med det: US Weekly spekulerer nå i om de to nå har forlovet seg, etter at Lindsay ble observert i London med en diamantring på sin venstre hånd...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Lindsay må legge på seg