FORTSATT EN SJANSE? - Jessica tuller med seg selv om at hun og John fortsatt har en sjanse, sier en kilde. Foto: All Over Press
FORTSATT EN SJANSE? - Jessica tuller med seg selv om at hun og John fortsatt har en sjanse, sier en kilde. Foto: All Over PressVis mer

Er de sammen igjen?

- De har alltid vært tiltrukket av hverandre, sier en kilde.

SEHER.NO: Pop-stjernen Jessica Simpson (29) og musikeren John Mayer (31) er i ferd med å finne tilbake til hverandre, etter at begge har slitt med å finne ekte kjærlighet etterpå. I hvert fall hvis man skal tro In Touch magazine.
Simpson ble dumpet av den amerikanske fotballstjernen Tony Romo i juli, mens Mayer aldri fant den evige kjærligheten med den tidligere "Friends"-stjernen, Jennifer Aniston.

Ifølge magasinet skal Romo ha gått fra Jessica etter at han fant diverse tekstmeldinger på mobilen hennes - fra nettopp John Mayer. Og nå skal altså Simpson ha gått tilbake til musikeren, som dumpet blondinen i 2007 etter at de hadde vært sammen i cirka ett år.

- De har alltid vært tiltrukket av hverandre. Og Jessica tuller med seg selv om at hun og John fortsatt har en sjanse, sier en kilde til In Touch magazine.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Nå får du se mer av Jessica