SKILT LYKKE: Kiefer og Elisabeth Kelly Winn ble skilt i 2008, men nå smiler lykken til paret igjen. Foto: AP
SKILT LYKKE: Kiefer og Elisabeth Kelly Winn ble skilt i 2008, men nå smiler lykken til paret igjen. Foto: APVis mer

Er de sammen igjen?

- Han har sneket seg til huset hennes i LA...

SEHER.NO: "24"-stjernen Kiefer Sutherland (42) skal ha funnet tilbake til ekskona og modellen Elisabeth Kelly Winn, skriver Star.

- Han har sneket seg til huset hennes i LA, og vært mye sammen med henne, forteller en kilde til magasinet.

Paret gikk fra hverandre i 1999 etter å ha vært gift i tre år, men selve skilsmissen ble ikke gjennomført før 2008 ettersom de håpet på å ordne opp i ting.

42-åringen var i en periode sammen med magasinredaktøren Siobhan Bonnouvrier. Da forholdet i sommer begynte å slå sprekker, skal Sutherland ha gått tilbake til ekskona, forteller en kilde til Star.

- Hun forstår ham virkelig, og med ett presset med å reparere forholdet var borte, ble han mer avslappet og åpen mot henne. Han har endelig innsett at han aldri burde forlatt Kelly, forteller kilden.

Kiefer har en datter og en stedatter fra sitt første ekteskap med Camelia Kath, som han var gift med fra 1987 til 1990. Han ble gift med Elisabeth Kelly Winn i 1996 og han har to stesønner fra dette ekteskapet, Timothy and Julian.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her overgir han seg til politiet