BARE GODE VENNER? Torsdag ble ekskjærestene Jayde Nicole og Brody Jenner fotografert da de forlot et utested sammen. Her er de fotografert få dager før de gjorde det slutt før jul. Foto: All Over Press
BARE GODE VENNER? Torsdag ble ekskjærestene Jayde Nicole og Brody Jenner fotografert da de forlot et utested sammen. Her er de fotografert få dager før de gjorde det slutt før jul. Foto: All Over PressVis mer

Er de sammen igjen?

- Dette ser mistenksomt ut...

SEHER.NO: I desember kom nyheten om at "the Hills"-stjernene Brody Jenner (26) og Jayde Nicole (23) hadde valgt å gå hver til sitt, etter å ha kranglet i flere måneder foran TV-kameraene.

Playboy-modellen Jayde, som er kjent for sin ville festing, skal deretter ha feiret sin nye singelstatus med en fuktig fest på en nattklubb, sammen med 12 venninner.

- Hun fortalte alle om bruddet. Hun fikk det til å høres ut som om det var hans skyld, sa en av gjestene som var tilstede på nattklubben.

Nå spekulerer imidlertid amerikansk kjendispresse om ekskjærestene skal ha funnet tilbake til hverandre igjen. Torsdag ble Jayde og Brody nemlig fotografert da de dro hjem sammen fra utestedet Voyeur i Hollywood.

- Vi er ikke sikker på om de bare er venner, venner med fordeler eller på utkikk etter å bli sammen igjen, men dette ser mistenksomt ut, skriver nettstedet x17online.

En av grunnene til at paret valgte å gå hver til sitt før jul, skal ha vært at Brody innrømmet at han hadde følelser for eks-kjæresten og "The Hills"-kollega Kristin Cavallari.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: Skjelte ut kjæresten