Er de sammen igjen?

- Han holdt ikke fingrene unna henne.

PENT PAR: Skuespillerne Zac Efron og Vanessa Hudgens var et av Hollywoods unge superpar. Kanskje de herved blir det igjen... Her på et premiere i Los Angeles i juli 2010.  Foto: Stella Pictures
PENT PAR: Skuespillerne Zac Efron og Vanessa Hudgens var et av Hollywoods unge superpar. Kanskje de herved blir det igjen... Her på et premiere i Los Angeles i juli 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at "Highschool Musical"-stjernene Zac Efron (23) og Vanessa Hudgens (22) fredag ble observert sammen på åpningsfesten til en ny nattklubb i Hollywood, har ryktene gått om at de to har funnet tilbake til hverandre.

Superparet offentliggjorde bruddet i desember, men fortsatte å være gode venner. Nå ser det imidlertid ut til at de igjen er mer enn kamerater.

- De kysset og tok på hverandre hele tiden, forteller en festdeltager til People.

Efron og Hudgens skal ha ankommet nattklubben rundt midnatt sammen med venninnen Brittany Snow (24), kjent fra filmmusikalen "Hairspray". De skal raskt ha inntatt dansegulvet, der Efron hadde problemer med å holde hendene unna vakre Hudgens. Deretter skal de to ha vært uatskillelige resten av kvelden.

Paret forflyttet seg fra dansegulvet og til et eget bord, der de koste seg sammen helt til utestedets stengetid.

- Zac satt mellom beina hennes og hun holdt armene rundt ham. De kysset flere ganger resten av kvelden og oppførte seg som om de var alene i lokalet, forteller kilden til People.

Innen paret slo opp før jul hadde de to datet siden 2006.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer