Er de sammen igjen?

- De så ikke ut som to personer som nylig hadde gjort det slutt.

PÅ MIDDAGSDATE? - De satt på et privat bord og snakket veldig seriøst og intimt, forteller et øyenvitne til  x17online.com. Foto: All Over Press
PÅ MIDDAGSDATE? - De satt på et privat bord og snakket veldig seriøst og intimt, forteller et øyenvitne til x17online.com. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Filmstjernene Scarlett Johansson (26) og Ryan Reynolds (34) ble lenge sett på som et av Hollywoods mest stabile par, men for litt over en måned siden offentliggjorde paret at de skal skilles etter to års ekteskap.

Men til tross for skilsmisseplanene, tilbringer de likevel tid sammen. Ifølge x17online.com nøt skuespillerne nylig en romantisk middag sammen på restauranten «The Little Door» i Hollywood.

- De satt på et privat bord og snakket veldig seriøst og intimt. Det var ikke over-romantisk, men de virket som et par, ingen tvil. Det var ikke anstrengt eller konfliktfylt. De lo innimellom og nøt kvelden. De virket ikke som to personer som nylig hadde gjort det slutt, sier et øyenvitne.

Ifølge nettstedet skal Johansson og Reynolds ha sneket seg ut bakdøren etter middagen.

Paret begynte å date i 2007, og giftet seg i september året etter. De bekreftet at lykken hadde tatt slutt den 14. desember med en pressemelding.

- Etter lang og nøye vurdering, har vi bestemt oss for å avslutte ekteskapet. Forholdet vårt begynte med kjærlighet og avsluttes med kjærlighet. Vi forventer ikke at dette blir holdt privat, men hadde satt pris på det, uttalte de den gang via sine talsmenn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ryan søkte om skilsmisse