Er de sammen igjen?

Eva Longoria og ekskjæresten Eduardo Cruz observert på romantisk date.

SAMMEN IGJEN?: Eva Longoria og ekskjæresten Eduardo Cruz skal lørdag ha delt en romantisk lunsj sammen i New York. Foto: All Over Press
SAMMEN IGJEN?: Eva Longoria og ekskjæresten Eduardo Cruz skal lørdag ha delt en romantisk lunsj sammen i New York. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Eva Longoria (38) fikk mye oppmerksomhet da hun innledet et forhold til stjernevenninnen Penelope Cruz (28) sin bror Eduardo i 2012.

Paret var hodestups forelsket i hverandre, men skal ha fått problemer på grunn av sine ulike tidskjemaer og gjorde det slutt.

Senere har «Frustrerte Fruer»-stjernen datet både New York Jets-stjernen Mark Sanchez og entreprenøren Ernesto Arguello (34). Det har også gått rykter om at skuespilleren skal ha funnet tonen med George Clooney (52).

EKSKJÆRESTEN: Eva Longorias ekskjæreste, entreprenøren og filantropen Ernesto Arguello møtte Longoria under innspillingen av «Ready For Love» i fjor. Foto: All Over Press
EKSKJÆRESTEN: Eva Longorias ekskjæreste, entreprenøren og filantropen Ernesto Arguello møtte Longoria under innspillingen av «Ready For Love» i fjor. Foto: All Over Press Vis mer

Nå kan det derimot se ut til at det er Eduardo som trekker det lengste strået. Nylig ble det tidligere paret observert da de hadde en romantisk lunsj på en restaurant i New York.

- Først flørtet og koset de med hverandre, så ga de hverandre et følsomt kyss. Det så virkelig ut som om de var forelsket, sier et vitne til People.com.

Longoria skilte seg fra basketballstjernen Tony Parker i 2011.

LES OGSÅ:   - Det å få barn er ingen prioritet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer