Er de sammen igjen?

- De så veldig lykkelige ut...

SMILER IGJEN: Taylor Swift var knust etter bruddet med Jake Gyllenhaal. Nå smiler hun igjen.
SMILER IGJEN: Taylor Swift var knust etter bruddet med Jake Gyllenhaal. Nå smiler hun igjen. Vis mer
SEHER.NO: For noen uker siden kom sjokknyheten om at «Brokeback Mountain»-stjernen Jake Gyllenhaal (30) og countrystjernen Taylor Swift (21) hadde gjort det slutt på grunn av den store aldersforskjellen. 

Etter det årlige veldedighetsballet til «Art of Elysium» forrige lørdag, ble ryktene om at Jake hadde fått seg ny kjæreste spredd raskt.

Men på onsdag ble Jake observert sammen med ekskjæresten Taylor Swift på «Bound'ry», en restaurant i nærheten av Swifts Nashville-bolig.

- De satt alene på et bord for to og spiste, sier en kilde.

Da bruddet ble kjent i begynnelsen av januar, sa flere kilder nær countrystjernen at hun var knust etter bruddet med skuespilleren. Nå er Swift tilsynelatende i bedre humør. 

- De holdt ikke hender men de så veldig lykkelige ut. De satt ved siden av peisen og pratet, sier en kilde til People.com. 

Jake Gyllenhaal er for tiden aktuell i den romantiske komedien «Love and other Drugs» hvor han spiller kjæresten til Anne Hathaway.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Er dette Jakes nye kjæreste?