GJENFORENT?: Torsdag ble Justin Bieber og Selena Gomez observert mens de moret seg med Segway-kjøring utenfor huset hans i California. Eksene var inntil nylig ikke på talefot, men ser ut til å ha problemer med å være atskilt. Her er stjernene avbildet ved en annen anledning høsten 2012.  Foto: FameFlynet Sweden
GJENFORENT?: Torsdag ble Justin Bieber og Selena Gomez observert mens de moret seg med Segway-kjøring utenfor huset hans i California. Eksene var inntil nylig ikke på talefot, men ser ut til å ha problemer med å være atskilt. Her er stjernene avbildet ved en annen anledning høsten 2012. Foto: FameFlynet SwedenVis mer

Er de sammen - igjen?

Justin Bieber påstår at han og Selena ikke er på talefot, men 2. nyttårsdag tilbragte de sammen.

SEOGHØR.NO: Fjoråret var preget av mange strabaser rundt forholdet til superstjernene Justin Bieber (19) og Selena Gomez (21).

I slutten av november ble han koblet til en mystisk brunette, mens Selena virket fornøyd med å feire julen med familien.

Etter at av-og-på-forholdet deres tok slutt i fjor, skal et vennskap mellom dem ha bestått. Men nylig avslørte Bieber i et intervju med radiokanalen Power 106 at de to for tiden ikke er på talefot.

Likevel gikk de unge stjernene inn i det nye året sammen - eller rettere sagt kjørte.

2. nyttårsdag ble de nemlig fotografert mens de kjørte Segway i nærheten av Justins hjem i Calabasas, California, ifølge UsWeekly. Minst en kamerat var også med på turen.

- Akkurat nå tar vi litt tid fra hverandre og prater ikke sammen, fortalte Bieber til Power106-programleder Big Boy for noen uker siden, ifølge UsWeekly.

I TRØBBEL: Justin har derimot blitt kjent for en oppesen holdning det siste året - kanskje han savner at Selena holder ham litt i ørene? Her på premieren til sin nye film «Believe» rett før jul, sammen med regissør Jon M. Chu. Foto: Stella Pictures
I TRØBBEL: Justin har derimot blitt kjent for en oppesen holdning det siste året - kanskje han savner at Selena holder ham litt i ørene? Her på premieren til sin nye film «Believe» rett før jul, sammen med regissør Jon M. Chu. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Elsker Selena fortsatt

Tydeligvis ble ikke avbrekket særlig langvarig, og UsWeekly mener at det ser ut til at de tidligere turtelduene ikke klarer å holde seg unna hverandre.

Og i radiointevrjuet innrømmet «Baby»-sangeren at han fortsatt har varme følelser for «Spring Breakers»-stjernen, som dumpet ham rundt nyttår i fjor.

- Du vet, hun er en flott kvinne. Jeg elsker henne fortsatt... Jeg tror vi kommer til å være verdens beste venner, uttalte 19-åringen.

Om Segway-kjøringen er starten på et mer stabilt vennskap eller en ny cruisende start på forholdet, vites foreløpig ikke...

LES OGSÅ: Tommy på «mest sexy»-liste