Er de sammen - igjen?

Justin Bieber og Selena Gomez observert på campingtur sammen.

GJENFORENT?: Det tidligere stjerneparet Justin Bieber og Selena Gomez var denne helgen på campingferie sammen i California. Nå blusser romanseryktene mellom de to unge artistene opp igjen. Her er stjernene avbildet ved en annen anledning høsten 2012.  Foto: FameFlynet Sweden
GJENFORENT?: Det tidligere stjerneparet Justin Bieber og Selena Gomez var denne helgen på campingferie sammen i California. Nå blusser romanseryktene mellom de to unge artistene opp igjen. Her er stjernene avbildet ved en annen anledning høsten 2012. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fjoråret var preget av mange strabaser rundt forholdet til superstjernene Justin Bieber (19) og Selena Gomez (21).

I slutten av november ble han koblet til en mystisk brunette, mens Selena virket fornøyd med å feire julen med familien.

Etter at av-og-på-forholdet deres tok slutt i fjor, skal et vennskap mellom dem ha bestått. Men nylig avslørte Bieber i et intervju med radiokanalen Power 106 at de to for tiden ikke er på talefot.

Nå virker det derimot som om pipen har fått en annen lyd. Paret leide nylig Chris Brown sin luksuriøse bobil og dro på campingtur i nærheten av Santa Cruz, California.

Der skal Selena og Justin ha brukt dagen på å kjøre Segway og hoppe på campingplassens trampoline. Det skriver nettstedet TMZ.com.

Oppholdet blir bekreftet av Santa Cruz politiet som uttaler til Santa Cruz Sentinel at «Heartbreaker»-stjernen ankom campingplassen søndag og ble observert sammen med Selena, som prøvde å skjule seg under en blond parykk, mandag kveld.

I radiointervjuet med Power 106 innrømmet «Baby»-sangeren at han fortsatt har varme følelser for «Spring Breakers»-stjernen, som dumpet ham rundt nyttår i fjor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer