POPULÆR: Robert Pattinson har i flere år vært en av Hollywoods mest ettertraktete ungkarer.
POPULÆR: Robert Pattinson har i flere år vært en av Hollywoods mest ettertraktete ungkarer.Vis mer

Er de mer enn bare venner?

Robert Pattinsons møte med Katy Perry bak scenen får kjærlighetsryktene til å skyte ny fart.

SEOGHØR.NO: «Twilight»-skuespilleren Robert Pattinson (27) og popstjernen Katy Perry  (29) har begge slitt med store problemer i kjærlighetslivet tidligere.

Robert forlot «Twilight»-kollegaen Kristen Stewart etter at hun innrømmet å ha vært utro med filmregissøren Rupert Sanders i 2012.

Parry har i løpet av de siste årene vært igjennom både en skilsmisse fra komikeren Russell Brand og et brudd med artistkollegaen John Mayer.

Gjennom flere år har imidlertid Pattinson og Perry bevart et nært vennskap. Selv om de to alltid har hevdet at de kun er gode venner, har ryktene om et romantisk forhold nektet å dø.

Møttes bak scenen

MØTE BAK SCENEN: En Twitter-bruker tok dette bildet av Robert Pattinson som møter Katy Perry (ytterst til venstre med ryggen til kamera) på Coachella-festivalen i helgen. Det har ført til nye spekulasjoner om at de to er et par. Foto: Kaybeetee/Twitter
MØTE BAK SCENEN: En Twitter-bruker tok dette bildet av Robert Pattinson som møter Katy Perry (ytterst til venstre med ryggen til kamera) på Coachella-festivalen i helgen. Det har ført til nye spekulasjoner om at de to er et par. Foto: Kaybeetee/Twitter Vis mer

I helgen skjøt spekulasjonene ny fart, da de to single superstjernene møttes bak en av scenene på Coachella-festivalen i California.

- De ankom i 01.30-tiden, med ti minutters opphold. Da møttes bak scenen under konserten med Major Lazer, ga de hverandre en god klem, sier et øyenvitne.Senere skal de to ha snakket sammen fortrolig, før de også stilte opp på bilder med entusiastiske fans.

I fjor dukket det opp en fem år gammel video av Pattinson og Parry som flørtet mens de sang en karaoke-versjon av Boyz II Men- hiten «I'll Make Love To You».Den gangen avviste Pattinson kjærlighetsryktene på denne måten:

- En av mine beste venner er en felles kamerat av oss. Vi drakk oss fulle for fem år siden og nå har det dukket opp nettet! Det viser i hvert fall at vi er venner.

Hverken Pattinson eller Perry har foreløpig kommentert helgens møte.

LES OGSÅ: Rihannas kjærlighet avslørt på Instagram