Er de Hollywoods nye superpar?

Charlize Theron og Keanu Reeves i het omfavnelse etter romantisk måltid.

HET OMFAVNELSE: Charlize Theron og Keanu Reeves i het omfavnelse etter restaurantbesøket i Beverly Hills mandag kveld.  Foto: All Over Press
HET OMFAVNELSE: Charlize Theron og Keanu Reeves i het omfavnelse etter restaurantbesøket i Beverly Hills mandag kveld. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I januar kom nyheten om at Oscar-vinner Charlize Therons (34) ni år lange forhold til skuespillerkollega Stuart Townsend (37) er over.

Så langt har det imidlertid ikke sett ut til at skjønnheten har tatt bruddet spesielt tungt, og de siste fire månedene har hun blitt koblet opp mot en rekke kjente menn, deriblant «The Hurt Locker»-stjernen Jeremy Renner (39).

Dersom Theron haddet et forhold til Renner, er nok det over nå. 

For det heteste ryktet i Hollywood om dagen er nemlig at den smellvakre skuespillerinnen har blitt sammen med sin gode venn og kollega Keanu Reeves (45), skriver Us Magazine.

Paret, som har kjent hverandre i mange år og spilt i en rekke filmer sammen, ble nemlig observert i det de omfavnet og kysset hverandre etter et romantisk måltid på trendy Bouchon i Beverly Hills mandag kveld.  

Kjendisnettstedet TMZ.com filmet hele hendelsen, og ifølge både reporter og øyenvitner virket de to stjernene svært intime med hverandre. På ett tidspunkt skal Charlize også ha lagt hendene under Reeves' jakke mens de klemte.  

Se videoen her!
(ekstern lenke)

Mens Charlize var lykkelig sammen med Stuart Townsend i mange år, har ikke Keanu vært like heldig når det gjelder kjærligheten. 
 
I 1999 mistet Reeves' og kjæresten Jennifer Syme datteren de ventet sammen, og to år senere døde Syme i en bilulykke.

Siden den gang har skuespilleren blitt koblet opp mot en rekke kjendiskvinner, deriblant Parker Posey, men 45-åringen har aldri helt klart å slå seg til ro.

Nå ser det imidlertid ut til at dette kanskje har endret seg, og at kjekkasen nå har funnet lykken med sin tidligere «Sweet November»-motspiller.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Avslører hemmeligheten bak sitt vakre ansikt