FORLOVET?: Katy Perry og John Mayer viser frem kjærligheten for hverandre i musikkvideoen til duetten «Who You Love» Foto: Stella Pictures
FORLOVET?: Katy Perry og John Mayer viser frem kjærligheten for hverandre i musikkvideoen til duetten «Who You Love» Foto: Stella Pictures Vis mer

Er de forlovet?

Popstjernen Katy Perry observert med ring på fingeren.

Publisert

SEOGHØR.NO: Popstjernen Katy Perry (29) og kjæresten John Mayers (36) venner uttalte i fjor høst at de ønsket at stjerneparet skulle ta forholdet et skritt lenger og forlove seg.

Nå kan det se ut til at de to musikerene har hørt på vennene.

«Roar»-stjernen ble fotografert da hun og Mayer var ute på middag på Valentines Day. Da kunne man tydelig se en stor ring på venstre ringfinger. Paret koste seg med god mat på Sunset Towers i Los Angeles, før byturen senere på kvelden endte på en nattklubb.

- De er veldig lykkelige. De hadde en helt fantastisk date. De fikk et veldig privat bord på Bootsy Bellows og var veldig fornøyd med å bare være sammen med hverandre, sier en kilde til E! News ifølge Contactmusic.com.

RINGEN: Mandag viste popstjernen seg med denne store diamantringen på ringfingeren. Foto: All Over Press
RINGEN: Mandag viste popstjernen seg med denne store diamantringen på ringfingeren. Foto: All Over Press Vis mer

Katy snakket nylig ut om følelsene for Mayer, som hun først begynte å date i juni 2012.

- Jeg dater faktisk min store forelskelse. Jeg har vært forelsket i ham i lang tid, sa Perry ifølge Contactmusic.com.

TIDEN LEGER ALLE SÅR: Katy Perry var knust etter at forholdet til den britiske komikeren Russell Brand tok slutt. Foto: All Over Press
TIDEN LEGER ALLE SÅR: Katy Perry var knust etter at forholdet til den britiske komikeren Russell Brand tok slutt. Foto: All Over Press Vis mer

Popstjernen insisterte også på at hun elsket det å være gift, selv om det til slutt endte med skilsmisse.

- Så klart elsket jeg det. Det var en ny, morsom, spennende reise. Men jeg liker hvordan jeg har det nå og jeg tror alle ting skjer av en grunn, sa Perry ifølge nettstedet.

«Part of Me»-stjernen har datet Mayer siden skilsmissen med Russell Brand i 2012. I mars 2013 ble det slutt mellom de to stjernene etter åtte måneder som kjærester. Men etter at «I Kissed a Girl»-stjernen innrømmet at hun fremdeles elsket skjørtejegeren ga de to forholdet en ny sjanse.

LES OGSÅ:  - Gud svarte mine drømmer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer