Er de forlovet igjen?

- De holder det hemmelig...

VAR UTRO: Skuespilleren fridde til Sienna Miller for fem år siden, men forlovelsen ble brutt da det ble avslørt at han hadde vært utro med barnepiken. Nå er de sammen igjen, og angivelig forlovet. Foto: Charlie Pycraft/YDIMAGE.COM
VAR UTRO: Skuespilleren fridde til Sienna Miller for fem år siden, men forlovelsen ble brutt da det ble avslørt at han hadde vært utro med barnepiken. Nå er de sammen igjen, og angivelig forlovet. Foto: Charlie Pycraft/YDIMAGE.COM Vis mer
SEHER.NO: Jude Law (37) og Sienna Miller (29) skal ifølge ryktene ha forlovet seg for andre gang, skriver Contactmusic.

Sienna skal nemlig ha blitt observert med den samme diamantringen som Jude ga henne da han fridde i 2005.

Parets første forlovelse ble avlyst da det ble kjent at Jude skal ha hatt et forhold til barnevakten Daisy Wright, men 37-åringen og Sienna fant tilbake til hverandre like før jul i 2009.

Ifølge Contactmusic skal Sienna nå bære forlovelsesringen på høyrehånden, for å unngå eventuelle spekulasjoner.

- Hun vil ikke offentliggjøre forlovelsen, og det er derfor hun bærer ringen på feil hånd. De holder det hemmelig, men de er veldig lykkelige og håper virkelig at det fungerer. Jude har besøkt Siennas foreldre og søster og har jobbet hardt for å gjøre et godt inntrykk, sier en kilde til Mail Online, ifølge Contactmusic.

«Alfie»-stjernen har tidligere vært gift med Sadie Frost, og eksparet har barna Rafferty (13), Iris (9) og Rudy (7) sammen. I tillegg har Jude en syv måneder gammel datter, Sophia, sammen med modellen Samantha Burke.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Hun var alltid den rette