BRUDD?: Flere Hollywood-medier skriver at forholdet mellom Johnny Depp og Amber Heard er over. Foto: All Over Press
BRUDD?: Flere Hollywood-medier skriver at forholdet mellom Johnny Depp og Amber Heard er over. Foto: All Over Press Vis mer

- Er bryllupet avlyst?

Spekulasjonene om at Johnny Depp og Amber Heard har slått opp, raser i Hollywood-pressen.

Publisert

SEOGHØR.NO: Da skuespilleren Johnny Depp (51) entret scenen under Hollywood Film Awards tidligere denne måneder, var det mange som sperret øynene opp.

Det virket nemlig som om Depp var svært beruset da han snakket til publikum.

Depp vaiet fra side til side, og klarte ikke å lese teksten, slik at det han sa var vanskelig å tyde. I tillegg var det tett mellom banneordene, slik at produsentene valgte å avbryte Depp på direkten.

Samtidig har bruddryktene svirret rundt Depp og forloveden Amber Heard (28), som er 23 år yngre enn ham. Kun få dager før Depps fyllestunt på Hollywood Film Awards, ble det skrevet at Heard hadde vært utro mot Depp med skuespilleren Channing Tatum.

SKANDALE: Da Depp viste seg under Hollywood Film Awards tidligere i måneden, virket han svært beruset og lagde skandale på scenen. Foto: All Over Press
SKANDALE: Da Depp viste seg under Hollywood Film Awards tidligere i måneden, virket han svært beruset og lagde skandale på scenen. Foto: All Over Press Vis mer

Ingen av de involverte har foreløpig kommentert påstandene.

Star Magazine skriver at Amber er sjokkert over Depps oppførsel under prisutdelingen.


- Hun kunne ikke tro at han gjorde seg selv til latter i en så stor grad. Dette slår dårlig ut på henne, og hun er ikke glad. Det går rykter i Johnnys leir om et eventuelt rehab-opphold. For tiden driver han alle vekk, inkludert Amber, skriver bladet ifølge nettstedet CelebDirtyLaundry.com.

«Det skal være dråpen som har fått begeret til å renne over. Ryktene sier at bryllupet nå er avlyst», skriver nettstedet.

Johnny og Amber møtte hverandre på settet til filmen «The Rum Diary» i 2011, og året senere gikk han fra partneren, Vanessa Paradis. Forlovelsen ble avslørt i april i år.

LES OGSÅ: - Sliter hun deg ut, Johnny?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer