SUKSESS: Hugh Laurie har hatt enorm suksess som Dr. Gregory House i den amerikanske tv-serien med samme navn. Her med resten av tv-teamet.  Foto: All Over Press
SUKSESS: Hugh Laurie har hatt enorm suksess som Dr. Gregory House i den amerikanske tv-serien med samme navn. Her med resten av tv-teamet. Foto: All Over PressVis mer

Er borte fra kona 10 måneder i året

- «House» skader ekteskapet mitt, sier Hugh Laurie.

SEHER.NO:  Den britiske skuespilleren Hugh Laurie (50) har blitt superstjerne takket være rollen som den eksentriske tv-legen Dr. Gregory House i den amerikanske tv-serien «House».

50-åringen har imidlertid aldri lagt skjul på at han ikke trives særlig godt med å reise frem og tilbake til LA ti måneder i året.

I et ferskt intervju avslører han også at jobben har preget hans 21 år lange ekteskap med kona Jo, som bor i London med parets tre barn, skriver The Sun.
 
- Jeg vil ikke si at å lage denne serien har gjort ekteskapet mitt enklere. Det å lage ukentlig tv er som å være del av marinen og reise til den andre siden av verden ti måneder i året, forteller han.

Skuespillerstjernen fikk rollen i «House» i 2004 og har blant annet blitt nominert til Emmy for sin tv-prestasjon.
 
Laurie, som tjener 1,4 millioner kroner per episode, har imidlertid innrømmet at han savner kona og barna veldig når han befinner seg i USA, og at han har slitt med depresjoner.

- Jeg trodde aldri at jeg ville bo i Los Angeles mens barna mine vokste opp i Storbritannia, men her er jeg, og vi forsøker å gjøre det beste ut av det, har han sagt.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg har ødelagt knærne mine