Er blitt tysk statsborger

...og den populære skuespilleren Kirsten Dunst drømmer om leilighet i Berlin.

TYSK: Kirsten har både amerikansk og tysk statsborgerskap.
TYSK: Kirsten har både amerikansk og tysk statsborgerskap. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den søte skuespillerinnen Kirstin Dunst (29), som har en tysk far og en svensk mor, ønsker å utvide mulighetene for å jobbe mer i Europa, og har derfor gått til anskaffelse av tysk statsborgerskap.

- Jeg har nå blitt en skikkelig internasjonal lady - en som kan filme i Europa uten noe problem, forteller Dunst til den tyske avisen BZ.

Og ifølge avisen skal en av 29-åringens største drømmer være å spille i en tysk film, selv om språket ikke helt sitter som det skal enda da.
 
- Jeg snakker foreløpig tysk på barnenivå, men det ville vært en stor glede for meg å spille i en tysk film etterhvert, sier hun videre.

Selv om familien hennes er stasjonert i Hamburg, er ikke skuespillerinnen fremmed med tanken på å flytte til storbymetropolen Berlin.

-Jeg vil gjerne kjøpe meg en leilighet i Berlin. Det er en så ung og levende by, og det skjer så mye i Berlin for tiden, sier hun til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg lærer kjendisene å posere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer