Kristian Kjelling:

Er blitt samboer med kjæresten

Den tidligere håndballproffen Kristian Kjelling og Siri Løining har flyttet sammen.

SAMBOERE: Kristian Kjelling og kjæresten Siri Løining er blitt samboere. Her er de avbildet sammen under en restaurantåpning på Aker Brygge i mars 2017. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SAMBOERE: Kristian Kjelling og kjæresten Siri Løining er blitt samboere. Her er de avbildet sammen under en restaurantåpning på Aker Brygge i mars 2017. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tidlig i 2016 ble det kjent at den tidligere håndballspilleren Kristian Kjelling (37) hadde funnet lykken med ny kjæreste. Hans utvalgte var Siri Løining, kommunikasjonsansvarlig ved hotellet The Thief i Oslo.

Nå kan Kjelling også fortelle til Dagbladet at duoen, som begge har to barn på hver sin kant, er blitt samboere på Billingstad, utenfor Oslo.

- Vi har barna annenhver uke, så da er vi under samme tak. Også er de hos den andre parten en uke, så da er det litt roligere.

Utelukker ikke bryllup

Selv om Kjelling ikke skal ha lagt noen konkrete planer for samlivet fremover, utelukker han ikke at det kan bli et bryllup en gang i fremtiden.

- Nei, noe giftermål har vi ikke planer om akkurat nå, men vi får se, sier han til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer