SAMBOERE: Kristian Kjelling og kjæresten Siri Løining er blitt samboere. Her er de avbildet sammen under en restaurantåpning på Aker Brygge i mars 2017. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SAMBOERE: Kristian Kjelling og kjæresten Siri Løining er blitt samboere. Her er de avbildet sammen under en restaurantåpning på Aker Brygge i mars 2017. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Kristian Kjelling:

Er blitt samboer med kjæresten

Den tidligere håndballproffen Kristian Kjelling og Siri Løining har flyttet sammen.

Publisert

Tidlig i 2016 ble det kjent at den tidligere håndballspilleren Kristian Kjelling (37) hadde funnet lykken med ny kjæreste. Hans utvalgte var Siri Løining, kommunikasjonsansvarlig ved hotellet The Thief i Oslo.

Nå kan Kjelling også fortelle til Dagbladet at duoen, som begge har to barn på hver sin kant, er blitt samboere på Billingstad, utenfor Oslo.

- Vi har barna annenhver uke, så da er vi under samme tak. Også er de hos den andre parten en uke, så da er det litt roligere.

Utelukker ikke bryllup

Selv om Kjelling ikke skal ha lagt noen konkrete planer for samlivet fremover, utelukker han ikke at det kan bli et bryllup en gang i fremtiden.

- Nei, noe giftermål har vi ikke planer om akkurat nå, men vi får se, sier han til Dagbladet.

😊☀️❤️

A post shared by Kristian Kjelling (@kristiankjelling24) on

Kjelling har tidligere åpnet opp om kjærestens mange gode kvaliteter i et intervju med Dagbladet.

- Det er mye, men det får vi ta en annen gang. Men vi har det fint sammen. Jeg beundrer henne, hun er ekstremt dyktig i faget sitt, og er et arbeidsjern uten sidestykke, sier Kjelling rosende i intervjuet, og fortsetter:

- Vi er nok temmelig like som mennesker, og har mange felles interesser (...) Jeg lærer mye av henne, og hun lærer en del av meg også, tror jeg.

Forholdet til Løining ble kjent bare tre måneder etter at Kjelling kunne bekrefte til TV 2 at ekteskapet med Madeleine Kjelling hadde tatt slutt etter syv år.

Saken fortsetter under.

SKILTE SEG: Det var høsten 2015 det ble kjent at Kjelling og kona Madeleine gikk hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
SKILTE SEG: Det var høsten 2015 det ble kjent at Kjelling og kona Madeleine gikk hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg kan bekrefte at vi skal skilles. Men vi skilles som veldig gode venner, utover det har jeg ingen kommentar, uttalte Kjelling til TV 2.

Det var sommeren 2011 at håndballprofilen og Madeleine Kjelling (35) ble mann og kone. Bryllupet fant sted i Danmark, der Kristian den gang spilte proffhåndball.

La opp håndballkarrieren

Kjelling var i flere år blant Norges største mannlige håndballprofiler. Han ble en av tidenes yngste profesjonelle håndballspillere da han gikk til det spanske laget Ademar León.

Saken fortsetter under.

PROFILERT: Kristian Kjelling var lenge en av Norges mest profilerte håndballspillere. Her er han avbildet under VM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Ungarn i 2012. Foto: NTB Scanpix
PROFILERT: Kristian Kjelling var lenge en av Norges mest profilerte håndballspillere. Her er han avbildet under VM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Ungarn i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2001 fikk han sin landslagsdebut, hvorpå han spilte hele 101 kamper for Norge før han bestemte seg for å legge idrettskarrieren på hylla i 2008.

Ifølge NRK falt beslutningen om å legge opp fordi kroppen sa stopp.

- Jeg har vondt i kneet, og føler det har vært nok slitasje på kroppen. Derfor gir jeg meg, uttalte han den gang.

LES OGSÅ: Hemmelig skadet under filminnspilling

- KUNNE DU...?: Kristian Kjelling fikk spørsmål om han kunne se for seg en fremtid med Samantha Skogrand, hvis de begge var single. Det var bare et av flere pinlige spørsmål under løgndetektortesten i 4-stjerners middag. Video: TVNorge Vis mer Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer