Er blitt operert fem ganger siden mars

Stein Erik Hagen er blitt lam i venstre arm og har overlatt familieselskapet til døtrene sine.

SLÅTT UT AV SYKDOM: Forretningsmannen Stein Erik Hagen har vært lam i den ene armen siden mars, og er siden da blitt operert hele fem ganger. Påkjenningen har nå fått ham til å overlate familiebedriften til døtrene Nina Camilla Hagen Sørli (t.h) og Caroline Marie Hagen Kjos. Foto: Stella Pictures
SLÅTT UT AV SYKDOM: Forretningsmannen Stein Erik Hagen har vært lam i den ene armen siden mars, og er siden da blitt operert hele fem ganger. Påkjenningen har nå fått ham til å overlate familiebedriften til døtrene Nina Camilla Hagen Sørli (t.h) og Caroline Marie Hagen Kjos. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forretningsmannen Stein Erik Hagen (58) har latt døtrene sine overta familieselskapet Canica for godt, etter at han ble lam i den venstre armen i våres. Det melder Dagens Næringsliv.

- Etter at jeg ble lam i venstre arm har jeg gjennomgått en operasjon i Norge og fire operasjoner i USA siden mars i år. Jeg blir forhåpentlig helt ok om seks-åtte måneder, skriver Stein Erik Hagen i en tekstmelding til avisen.

Hagen befinner seg for øyeblikket hos datteren Caroline i Sveits på rekonvalesens, ifølge Dagens Næringsliv.

Ifølge Dagbladet ble forretningsmannen operert for foreløpig siste gang fredag forrige uke. Lammelsen i armen kom etter en alvorlig nakkeprolaps i mars i år.

Stein Erik Hagen ble hasteoperert etter prolapsen, som kom under en forretningsreise til Israel og Palestina.

TAR OVER: Sammen med Nina Camilla (t.h) får Caroline Marie Hagen Kjos (t.v) ansvaret for Canica. Her er de sammen med faren på åpningen av Farris Bad i Larvik i 2009.  Foto: STELLA PICTURES
TAR OVER: Sammen med Nina Camilla (t.h) får Caroline Marie Hagen Kjos (t.v) ansvaret for Canica. Her er de sammen med faren på åpningen av Farris Bad i Larvik i 2009. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Sliter fortsatt

Etter den første operasjonen uttalte han til VG at han følte seg som et nytt menneske. Men plagene har ikke gitt seg for milliardæren.

- Jeg har således valgt å overlate eieransvaret i Canica permanent til mine døtre. Jeg konsentrerer meg om Orkla, kunstsamlingen og Prostatakreftstiftelsen, skriver Hagen til DN, ifølge Dagbladet.

Dermed sitter døtrene Nina Camilla Hagen Sørli (33) og Caroline Marie Hagen Kjos (30) med ansvaret for å drive familieselskapet Canica videre.

Før jul i 2011 fikk 58-åringen påvist prostatakreft, som han ble operert for ved et av verdens beste sykehus i USA. Etter kreftsykdommen er Hagen blitt svært engasjert i kreft- og helsespørsmål.

LES OGSÅ: - Vi har ikke daglig kontakt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer