Ed Sheeran ble pappa:

Er blitt foreldre - røper babynavnet

- Vi er forelsket i henne.

BABYLYKKE: Artist Ed Sheeran røper at han og Cherry Seaborn er blitt foreldre for første gang. Foto: NTB scanpix
BABYLYKKE: Artist Ed Sheeran røper at han og Cherry Seaborn er blitt foreldre for første gang. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august skrev flere britiske medier at artisten Ed Sheeran (29) og hans kone Cherry Seabron (28) skulle bli foreldre for første gang. Informasjonen kom fra kilder, og var dermed ikke bekreftet av stjerneparet selv.

Nyheten om graviditeten kom åtte måneder etter at «Shape of You»-artisten kunngjorde at han skulle ta en pause fra turnélivet og sosiale medier. Det kan altså virke som at han trakk seg tilbake omtrent da han fikk vite at kona var gravid.

Nå er det imidlertid ingen tvil - Ed Sheeran har blitt pappa for første gang. Artisten bekrefter nyheten selv på Instagram - der han også røper navnet på den nyfødte.

PRØVER SEG: Selv om det var verdensdagen for mental helse Prins Harry og Ed Sheeran først og fremst skulle belyse, hadde sangeren også et annet tema han ønsket å sette fokus på. Video: Instagram/sussexroyal /Rød Løper Vis mer

Fikk en datter

«En kjapp beskjed fra meg, som har noen personlige nyheter jeg vil dele med dere. Forrige uke, med hjelp av et fantastisk fødeteam, fødte Cherry vår vakre og sunne datter - Lyra Antarctica Seaborn Sheeran», skriver han til sine 31 millioner følgere.

Sist Sheeran la noe på Instagram var på julaften, da han altså kunngjorde at han skulle ta en pause fra karrieren. I det nye innlegget, som inneholder et bilde som viser to babysokker, skriver den nybakte faren videre:

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

«Vi er forelsket i henne. Både mor og barn har det fantastisk, og vi er virkelig i himmelen. Vi håper at dere kan respektere privatlivet vårt akkurat nå», skriver artisten.

Giftet seg i skjul

Den rødhårede briten er kjent for å være svært privat og mediesky, og deler ikke like mye av privatlivet som det andre stjerner gjerne gjør.

Likevel, i et intervju med Access i 2018, kom Sheeran med en noe underlig bemerkning som gjorde at flere ble overbevist om at Sheeran og kjæresten hadde giftet seg i hemmelighet.

Ett år senere bekreftet Sheeran selv giftermålet. Det skjedde i et radiointervju med iHeart Radio, der stjernen bekreftet mistankene om at han og forloveden hadde giftet seg i 2018.

I en av sangtekstene synger han nemlig om «kona si».

I intervjuet fortalte nemlig stjernen at låten var skrevet lenge før han giftet seg, men at han visste at de to ville være gift innen den ble sluppet. Han innrømmet at han håpet at han kunne holde ekteskapet hemmelig fram til lanseringen, men at det ikke gikk.

GIFT: I 2018 giftet Ed Sheeran og Cherry Seaborn seg. Nå har paret fått sitt første barn, en liten jente. Her er de fotografert i 2015. Foto: NTB Scanpix

GIFT: I 2018 giftet Ed Sheeran og Cherry Seaborn seg. Nå har paret fått sitt første barn, en liten jente. Her er de fotografert i 2015. Foto: NTB Scanpix

Vis mer

Ble mobbet

Artisten hadde ikke selv trodd at han skulle gjøre den store karrieren han har gjort. I oppveksten ble han mobbet på grunn av håret, stamming og brillebruk, noe som bidro til at han ofte gråt. Senere begynte han å slite med både panikkanfall og alkoholmisbruk.

Det gikk heldigvis veien for 29-åringen. Sheeran har hatt en kometkarriere siden albumdebuten i 2011. Han har turnert verden flere ganger, solgt millioner av plater og laget filmmusikk.

FØDEKLAR: Kjendisstylist Cecilie Krogh viser deg fletten som tåler alt - også en fødsel. Vis mer

Musikken har gjort ham styrtrik, og i 2015 kunne blant annet finansbladet Forbes melde at Sheeran hadde tjent svimlende 57 millioner dollar, eller 485 millioner norske kroner.

De siste åra har han i tillegg samarbeidet med og skrevet låter for store navn som One Direction, Justin Bieber, Taylor Swift og Pharrell.

LES OGSÅ: Derfor dukket hun opp på krykker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer