I GODT LAG: Vanessa har mange kjendisvenninner. Her med Janne Formoe fra venstre, Synnøve Skarbø, og ELLE-redaktør Signy Fardal. Foto: SCANPIX
I GODT LAG: Vanessa har mange kjendisvenninner. Her med Janne Formoe fra venstre, Synnøve Skarbø, og ELLE-redaktør Signy Fardal. Foto: SCANPIXVis mer

- Er bare nervøs og redd

Motedronningens møte med mammarollen ble alt annet enn forventet.

SEHER.NO: Hun er kanskje mest kjent som eksen til Thomas Giertsen og redaktør i motemagasinet Costume, men det siste året har dreid seg om alt annet for Vanessa Rudjord (33).

23.juli i fjor fikk hun og ektemannen Runar Vatne datteren Luca, og etter det har mote blitt satt til side til fordel for mammarollen.

I den nyeste utgaven av KK forteller Rudjord at rollen som mor ble alt annet enn det hun hadde sett for seg før fødselen.

- Jeg sa alltid at jeg skulle bli en kul og avslappet mor, men så er jeg bare nervøs og redd. Tror at ingen passer på Luca slik som jeg gjør. Uff, det er fælt. Jeg blir helt utpsyka av det, forteller 33-åringen åpenhjertig til magasinet.

Vanessa avslører også at det var først etter at hun fikk datteren at hun oppdaget sin følsomme side, noe også venninnene hennes Pia Tjelta, Synnøve Skarbø og Janne Formoe merker godt.

- Hun har alltid vært beinhard og tøff, aldri sett seg tilbake. Når hun gjør det slutt med en type, analyserer hun aldri forholdet etterpå. Men nå overgår hun alt du har hørt om en hønemor, forteller Skarbø til KK.

1. august venter Rudjord tilbake til redaktørrollen i motemagasinet Costume etter svangerskapspermisjonen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Nå ønsker hun seg baby