Alessandra Mele:

- Er åpen for all type kjærlighet

Letter på sløret om kjærlighetslivet.

ÅPENHJERTIG: Alessandra Mele deler åpent om kjærligheten i ny podkastepisode. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
ÅPENHJERTIG: Alessandra Mele deler åpent om kjærligheten i ny podkastepisode. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Vis mer
Publisert

For to uker siden benket en million seere seg foran TV-skjermen for å få med seg den storslåtte finalen av Melodi Grand Prix i Trondheim Spektrum.

Etter at alle stemmene var talt opp ble det klart at den norsk-italienske artisten Alessandra Mele (20) vant med sangen «Queen of Kings», og skal få representere Norge i Eurovision Song Contest i Liverpool i mai.

Siden har det vært en spennende tid for Mele, og etter seieren er det liten tvil om at livet hennes har blitt snudd på hodet.

Men hva vet vi egentlig om det nye stjerneskuddet? Denne uken har 20-åringen gjestet 730.nos podkast. Der får lytterne bli bedre kjent med henne, hvor hun blant annet snakker om temaet kjærlighet.

- En fantastisk fyr

Mele er oppvokst i Italia og har italiensk far og norsk mor. Da hun var 18 år gammel flyttet hun til Norge for å komme nærmere sin norske familie, samt videreutvikle sin interesse for musikk.

Det var da hun begynte på musikkskolen LIMPI (Lillehammer Institute of Music Production and Industries), som er en privat høyskole, at kjærligheten begynte å blomstre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer