ALVORLIG SYK: Migrene og hårtap er noen av symptomene Angelina lider under. Foto: All Over Press
ALVORLIG SYK: Migrene og hårtap er noen av symptomene Angelina lider under. Foto: All Over PressVis mer

Er Angelina dødssyk?

Angelina Jolie er trolig rammet av en sykdom som gir invalidiserende hodepine og hårtap.

Mister håret!


SEHER.NO: I denne ukens utgave av det engelske magasinet National Enquirer, kan man lese at smellvakre Angelina Jolie (32) er rammet av en sjelden og livstruende sykdom. 


Skuespillerinnen har hatt det tøft siden hun mistet moren i januar og nå er venner og bekjente virkelig bekymret for henne.


National Enquirer setter ikke noe navn på sykdommen, men konkluderer med at Brad Pitt vil stå ved sin kjæres side, uansett hva som skjer.


Angelina har utmerket seg de siste årene med sitt voldsomme engasjement for verdens fattige og foreldreløse barn. Torsdag var hun i Washington DC, der hun talte i anledning åpningen av Global Action for Childrens nye kontor i den amerikanske hovedstaden.


- Jeg er her for å bedre folks syn på disse barna. Man må ikke betrakte foreldreløse barn som en byrde, men som en kjempestor mulighet, sa Tomb-Rider stjernen, ifølge B.T.


Det er ingen ting som tyder på at engasjementet ikke er ekte. Angelina Jolie har selv adoptert tre barn sammen med kjekkasen Brad Pitt. I tillegg har det barneglade paret også en biologisk datter sammen.