Er Angelina anorektisk?

- Vi er redde for å klemme henne, vi frykter at hun knekker i to, forteller en kilde.

SKINN OG BEIN: Angelina blir tynnere og tynnere. Under et besøk i India før jul viste hendene hennes for all verden at superstjernen trenger hjelp. Foto: All Over Press
SKINN OG BEIN: Angelina blir tynnere og tynnere. Under et besøk i India før jul viste hendene hennes for all verden at superstjernen trenger hjelp. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da Angelina Jolie forrige måned dukket opp på den røde løperen sammen med sin kjære Brad Pitt under årets Golden Globe-utdeling, fikk hun samtlige oppmøtte til å måpe.

Hun så sykelig tynn ut!

SE HER: Hvem lever kun på bønner, kringler og sushi?

Kilder forteller nå til Star at "The Good Sheperd"-stjernen ikke har spist skikkelig på flere måneder, og at hun nesten sluttet med det etter det tragiske dødsfallet til hennes mor, Marcheline Bertrand 27. januar.

- Hun er syltynn. Vi er redde for å klemme henne, vi frykter at hun knekker i to! Vi er livredde for henne nå, sier en kilde til Star.

Kilden sier også at Angelina ikke eier sultfølelse.

- Og det blir bare verre når hun er deprimert eller stresset...

LES OGSÅ: - Mary-Kate er ikke tynn, bare blond

- Når noen av dine nærmeste dør, forandrer alt seg. Inkludert vanene dine! forteller forfatteren bak selvhjelpsboka "The Grief Recovery Handbook" til Star.

- Det er helt vanlig å ikke spise. Det er ikke så viktig for mennesker i sorg ...

Ifølge bladet spiser Jolie utelukkende nøtter og rosiner - hvis hun i det hele tatt får i seg noe.

Dette med klemmingen kan i hvert fall ikke bli et problem. I desember uttalte Angelina at hun hater nærkontakt...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer