SKINN OG BEIN: Angelina blir tynnere og tynnere. Under et besøk i India før jul viste hendene hennes for all verden at superstjernen trenger hjelp. Foto: All Over Press
SKINN OG BEIN: Angelina blir tynnere og tynnere. Under et besøk i India før jul viste hendene hennes for all verden at superstjernen trenger hjelp. Foto: All Over PressVis mer

Er Angelina anorektisk?

- Vi er redde for å klemme henne, vi frykter at hun knekker i to, forteller en kilde.

SEHER.NO: Da Angelina Jolie forrige måned dukket opp på den røde løperen sammen med sin kjære Brad Pitt under årets Golden Globe-utdeling, fikk hun samtlige oppmøtte til å måpe.

Hun så sykelig tynn ut!

SE HER: Hvem lever kun på bønner, kringler og sushi?

Kilder forteller nå til Star at "The Good Sheperd"-stjernen ikke har spist skikkelig på flere måneder, og at hun nesten sluttet med det etter det tragiske dødsfallet til hennes mor, Marcheline Bertrand 27. januar.

- Hun er syltynn. Vi er redde for å klemme henne, vi frykter at hun knekker i to! Vi er livredde for henne nå, sier en kilde til Star.

Kilden sier også at Angelina ikke eier sultfølelse.

- Og det blir bare verre når hun er deprimert eller stresset...

LES OGSÅ: - Mary-Kate er ikke tynn, bare blond

- Når noen av dine nærmeste dør, forandrer alt seg. Inkludert vanene dine! forteller forfatteren bak selvhjelpsboka "The Grief Recovery Handbook" til Star.

- Det er helt vanlig å ikke spise. Det er ikke så viktig for mennesker i sorg ...

Ifølge bladet spiser Jolie utelukkende nøtter og rosiner - hvis hun i det hele tatt får i seg noe.

Dette med klemmingen kan i hvert fall ikke bli et problem. I desember uttalte Angelina at hun hater nærkontakt...