Adele:

- Er Adele forlovet?

Sangeren strålte på den røde løperen, og setter fart på forlovelsesryktene i samme slengen.

RØD LØPER: Adele har ikke stilt opp på den røde løperen siden 2017. I kveld endret det seg. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB
RØD LØPER: Adele har ikke stilt opp på den røde løperen siden 2017. I kveld endret det seg. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld er det endelig duket for Brit Awards igjen. Der skal det meste som kan krype og gå i britisk musikkverden hylles, og en rekke kjente stemmer skal opptre.

Blant disse finner vi Adele Adkins (33), som nylig har vært å se på hitlister over hele verden med det nye albumet «30».

I tillegg til å skulle opptre på Brit Awards, så er hun også blant kveldens mest nominerte artister - med fire nominasjoner.

Det som imidlertid trolig gledet fansen enda mer, er at 33-åringen endelig viste seg på rød løper igjen. Det har nemlig ikke skjedd på fem år.

Forlovelsesryktene svirrer

Artisten, som kan sies å være en ekte superstjerne, har ikke for vane å stille opp på den røde løperen. Forrige gang hun gjorde det, var i 2017 i forkant av Grammy-utdelingen i Los Angeles.

Det er derimot ikke bare antrekket og rød løper-comebacket som får oppmerksomhet. På sosiale medier har nemlig fansen lagt merke til en skinnende detalj, ifølge Huffington Post.

På sangerens ringfinger kan man nemlig se en gigantisk ring, og spekulasjonene har allerede begynt å svirre rundt en eventuell forlovelse med kjæresten Rich Paul (39).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.