Adele:

- Er Adele forlovet?

Sangeren strålte på den røde løperen, og setter fart på forlovelsesryktene i samme slengen.

RØD LØPER: Adele har ikke stilt opp på den røde løperen siden 2017. I kveld endret det seg. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB
RØD LØPER: Adele har ikke stilt opp på den røde løperen siden 2017. I kveld endret det seg. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld er det endelig duket for Brit Awards igjen. Der skal det meste som kan krype og gå i britisk musikkverden hylles, og en rekke kjente stemmer skal opptre.

Blant disse finner vi Adele Adkins (33), som nylig har vært å se på hitlister over hele verden med det nye albumet «30».

I tillegg til å skulle opptre på Brit Awards, så er hun også blant kveldens mest nominerte artister - med fire nominasjoner.

Det som imidlertid trolig gledet fansen enda mer, er at 33-åringen endelig viste seg på rød løper igjen. Det har nemlig ikke skjedd på fem år.

SØNDERKNUST: Adele deler tung beskjed på sin Instagram. Video: Instagram Vis mer

Forlovelsesryktene svirrer

Artisten, som kan sies å være en ekte superstjerne, har ikke for vane å stille opp på den røde løperen. Forrige gang hun gjorde det, var i 2017 i forkant av Grammy-utdelingen i Los Angeles.

STRÅLTE: Adele gjorde tirsdag kveld comeback på den røde løperen. Foto: Doug Peters/EMPICS/NTB
STRÅLTE: Adele gjorde tirsdag kveld comeback på den røde løperen. Foto: Doug Peters/EMPICS/NTB Vis mer

Det er derimot ikke bare antrekket og rød løper-comebacket som får oppmerksomhet. På sosiale medier har nemlig fansen lagt merke til en skinnende detalj, ifølge Huffington Post.

På sangerens ringfinger kan man nemlig se en gigantisk ring, og spekulasjonene har allerede begynt å svirre rundt en eventuell forlovelse med kjæresten Rich Paul (39).

«ER ADELE FORLOVET??», skriver en fan på Twitter.

«ADELE Å HERREGUD vent et øyeblikk - er hun forlovet? Har jeg gått glipp av noe?» skriver en annen.

«Men se på Adeles ring, da», påpeker en tredje.

2017: Det er fem år siden Adele sist dukket opp på rød løper. Her fra Grammy-utdelingen i februar 2017. Foto: Jim Smeal/REX/NTB
2017: Det er fem år siden Adele sist dukket opp på rød løper. Her fra Grammy-utdelingen i februar 2017. Foto: Jim Smeal/REX/NTB Vis mer

De seineste årene har Adele fokusert på musikken, og holdt kortene tett til brystet hva gjelder privatlivet. Dermed har fansen heller ikke fått se stort til 33-åringen i rampelyset.

I forbindelse med det nye albumslippet har hun imidlertid stilt på både magasinforsider, gjort store intervjuer og holdt konserter.

LES OGSÅ: - Mannen i mitt liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer