«Friends»:

Episoden som aldri ble vist

En av skaperne bak suksesserien «Friends» avslører hvorfor de droppet en helt spesiell episode.

SPESIELL EPISODE: En av skaperne bak «Friends» deler en hemmelighet med fansen. Foto: Warner Bros/ Discovery Networks Norway
SPESIELL EPISODE: En av skaperne bak «Friends» deler en hemmelighet med fansen. Foto: Warner Bros/ Discovery Networks Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De seks skuespillerne som kapret hver sin hovedrolle i serien «Friends» i 1994, fikk livet brått snudd på hodet. Det samme kan man nesten si om skaperne bak serien, som i ti år fikk dele episode etter episode med fansen.

Nå, 16 år etter at siste sesong ble sendt, er «Friends» like, om ikke mer, populært enn noen gang, og det var derfor mange som jublet da det tidligere i år ble kjent at Jennifer Aniston (51), Courteney Cox (56), Lisa Kudrow (57), David Schwimmer (53), Matthew Perry (51) og Matt LeBlanc (53) skal gjenforenes til en spesialepisode.

Droppet episode

Men nå kan en av skaperne, Marta Kauffman, avsløre at det finnes en episode til som aldri har blitt vist.

Sammen med sin gode venn David Crane er Kauffman best kjent for nettopp «Friends». I et nytt intervju med den australske avisa News avslører hun nå hvorfor de droppet en episode i sesong åtte.

- Den eneste episoden som ikke kom på tv, var like etter 11. september, sier hun, og fortsetter:

Vis mer

- Det var en episode der Chandler og Monica skulle på bryllupsreise.

Duoen, spilt av henholdsvis Matthew Perry og Courteney Cox, begynte å date etter Ross Geller, spilt av David Schimmer, sitt bryllup i London.

I episoden som aldri har sett dagens lys, spøkte Chandler med sikkerhetsvakter, ved å blant annet si at han hadde med seg en bombe. Skaperne valgte å droppe dette, og endret episoden av respekt for dem som hadde mistet livet i terrorangrepet og deres pårørende.

Utsatt

Som nevnt skulle skuespillerne tidligere i år ha blitt gjenforent til en helt spesiell episode av serien. Men i likhet med mye annet, har også det blitt utsatt på grunn av coronapandemien.

Flere av seriens nøkkelpersoner har uttalt seg om situasjonen, også Jennifer Aniston, som spilte Rachel Green i ti år. Det gjorde hun i et intervju med Deadline hvor hun forsikret fansen om at episoden vil bli super, når den først kommer.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skrev den amerikanske stjerna Jennifer Aniston på bildedelingstjenesten. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

- Vet du hva? Dette har også gitt oss mer tid til å lage den enda bedre og morsommere enn den hadde blitt i utgangspunktet. Så jeg velger å se glasset som halvfullt, at den ble utsatt, sa hun.

Aniston, som fikk sitt store gjennombrudd i «Venner for livet», som den het på norsk, delte også noen beroligende ord som kan tyde på at hun aldri vil bli klar for å legge humorserien bak seg.

- Altså, vi skal ikke dra noen steder. Du vil aldri bli kvitt «Friends», unnskyld. Dere er stuck med oss for livet folkens, fortsatte hun.

Foreløpig er ingen ny dato for gjenforeningen kjent.

LES OGSÅ: Se stjernenes private bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer