«Friends»-gjenforening:

Episoden ikke planlagt på norske tv-skjermer

Fansen jublet da det ble klart at «Friends»-stjernene samles på skjermen igjen. Det blir imidlertid ikke en ny episode med de kjære karakterene.

SAMLES: «Friends»-skuespillerne David Schwimmer, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Lisa Kudrow og Matt LeBlanc dukker atter en gang sammen opp på skjermen. Foto: NTB scanpix
SAMLES: «Friends»-skuespillerne David Schwimmer, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Lisa Kudrow og Matt LeBlanc dukker atter en gang sammen opp på skjermen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Siden seriefinalen i 2004 har fans verden over lengtet etter at gjengen i kultserien «Friends» eller «Venner for livet», som den het på norsk, skal gjeninnta sine roller. Og de siste månedene har det vært flere spekulasjoner rundt at nettopp dette blir tilfelle.

Forrige uke slapp mange jubelen løs da det ble kjent at en reunion tilsynelatende skulle bli en realitet. Da ble det nemlig bekreftet at Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer dukker opp sammen på HBO Max i mai.

Warner Media kaller det spesialutgaven «den der alle kom sammen igjen». Det de færreste imidlertid fikk med seg er at denne gjenforeningen ikke er manusbasert.

Historien fortsetter ikke

Flere medier, deriblant The Independent, skriver at de seks stjernene skal samles på det opprinnelige innspillingssettet til serien, men at de ikke blir å se i sine elskede roller.

Skuespillerne skal i stedet mimre tilbake til tiden da serien ble spilt inn.

På Twitter er de fleste i ekstase, men et fåtall har plukket opp at det ikke er en fortsettelse av historien til vennegjengen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer