SAMLES: «Friends»-skuespillerne David Schwimmer, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Lisa Kudrow og Matt LeBlanc dukker atter en gang sammen opp på skjermen. Foto: NTB scanpix
SAMLES: «Friends»-skuespillerne David Schwimmer, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Lisa Kudrow og Matt LeBlanc dukker atter en gang sammen opp på skjermen. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Friends»-gjenforening:

Episoden ikke planlagt på norske tv-skjermer

Fansen jublet da det ble klart at «Friends»-stjernene samles på skjermen igjen. Det blir imidlertid ikke en ny episode med de kjære karakterene.

Publisert

Siden seriefinalen i 2004 har fans verden over lengtet etter at gjengen i kultserien «Friends» eller «Venner for livet», som den het på norsk, skal gjeninnta sine roller. Og de siste månedene har det vært flere spekulasjoner rundt at nettopp dette blir tilfelle.

Forrige uke slapp mange jubelen løs da det ble kjent at en reunion tilsynelatende skulle bli en realitet. Da ble det nemlig bekreftet at Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer dukker opp sammen på HBO Max i mai.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Warner Media kaller det spesialutgaven «den der alle kom sammen igjen». Det de færreste imidlertid fikk med seg er at denne gjenforeningen ikke er manusbasert.

Historien fortsetter ikke

Flere medier, deriblant The Independent, skriver at de seks stjernene skal samles på det opprinnelige innspillingssettet til serien, men at de ikke blir å se i sine elskede roller.

Skuespillerne skal i stedet mimre tilbake til tiden da serien ble spilt inn.

På Twitter er de fleste i ekstase, men et fåtall har plukket opp at det ikke er en fortsettelse av historien til vennegjengen.

- Det blir spennende i mai når de nye HBO Max-abonnentene rasende innser at «Friends»-gjenforeningen ikke er en ny episode av showet, men en direkte, ikke-manusbasert diskusjon om programmet, skriver én.

- Ikke-manusbasert er det aktuelle ordet her, påpeker en annen.

Uvisst med norsk sending

Dersom den norske fansen blir skuffet over dette, så hjelper det neppe at episoden kanskje ikke når norske tv-skjermer i det hele tatt. HBO Max har nemlig på nåværende tidspunkt ingen lanseringsplaner her til lands.

Pressesjef i HBO Nordic Norge, Celine Ryel, forteller til Se og Hør at de ikke kan slå fast om episoden blir vist i Norge.

- «Friends»-spesialen gjelder HBO Max, så per nå vil ikke dette ha noen innvirkning på HBO Europe eller Nordic, sier hun.

Utover det har hun ingen kommentarer.

De seks skuespillerne vil ifølge bransjenettstedet Variety tjene minst 2,5 millioner dollar hver på opptredenen. Dette tilsvarer svimlende 24 millioner norske kroner.

DE BESTE «FRIENDS»-ØYEBLIKKENE: I 2014 var det nøyaktig 20 år siden «Friends», eller «Venner for livet» på godt norsk, rullet i gang på amerikanske tv-skjermer. Her er ett av de mest minneverdige klippene fra serien. Video: TVNorge / Warner Vis mer

LES OGSÅ: Rita Ora: - Brudd etter tre måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer