Enrique Iglesias hinter om bryllupsplaner

15 år etter sangeren fant lykken med tennisspiller Anna Kournikova, virker det som han endelig er klar for å ta steget videre.

STØDIG PAR: Enrique Iglesias og den smellvakre tennisspilleren Anna Kournikova har vært kjærester siden 2001, men har fremdeles ikke giftet seg. Foto: Buzzfoto.com
STØDIG PAR: Enrique Iglesias og den smellvakre tennisspilleren Anna Kournikova har vært kjærester siden 2001, men har fremdeles ikke giftet seg. Foto: Buzzfoto.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Hero»-sangeren Enrique Iglesias (41) og den smellvakre tennisspilleren Anna Kournikova (35) har vært et av Hollywoods mest stødige par siden 2001.

Duoen har imidlertid klart å holde forholdet borte fra rampelyset, og det er sjelden de velger å fortelle om livet på hjemmebane.

I juni gjorde Anna et unntak, da hun delte det aller første bilde av sin berømte kjæreste i sosiale medier, noe som fikk fansen til å juble.

Nå overrasker også Iglesias med en åpenhjertig avsløring om kjæresten. Under et nytt intervju med E! News gir han nemlig et kryptisk svar når han blir spurt om et fremtidig bryllup.

- Hvem vet hva fremtiden bringer... Eller fortiden... Haha, sa han til nettstedet.

Nettstedet skriver også at Anna Kournikova den siste tiden har blitt observert med en stor diamantring, noe som har fått ryktene til å svirre om de allerede er forlovet. 

Saken fortsetter nedenfor.

Et bilde publisert av Anna Kournikova (@annakournikova)

Ville ikke gifte seg

Årsaken til at Enriques uttalelse kommer uventet for mange, er fordi han flere ganger tidligere har fortalt at han ikke ønsker å gifte seg.

- Jeg har aldri tenkt at ekteskap vil utgjøre noen forskjell. Kanskje det er fordi jeg kommer fra skilte foreldre, men jeg tror ikke man elsker noen mer på grunn av et papir, sa Iglesias til bladet Parade i 2012.

Også den vakre blondinen har røpet at hun deler kjærestens syn på ekteskap.

- Det er ikke viktig for meg. Jeg er i et lykkelig forhold og det er det som teller, uttalte den profesjonelle tennis-spilleren til magasinet Women's Health i 2011.

Saken fortsetter nedenfor.

HOLDER LAV PROFIL: Sangeren og Anna Kournikova har kun blitt avbildet sammen et knippe ganger i løpet av de 15 årene som par.  Foto: Ap
HOLDER LAV PROFIL: Sangeren og Anna Kournikova har kun blitt avbildet sammen et knippe ganger i løpet av de 15 årene som par. Foto: Ap Vis mer

- Hun forstår hvem jeg er

Enrique og den russiske tennisspilleren ble et par for 15 år siden, og har siden den gang vært et av Hollywoods heteste par.

Det er imidlertid flere ganger svirret både brudd- og bryllupsrykter rundt dem, men forholdet har fremdeles ikke vært på gyngende grunn. 

I fjor åpnet den populære sangeren seg om hvorfor han falt for Anna.

- Hun er den kuleste jenta i verden. Hun forstår hvem jeg er, og er villig til å ofre sin egen personlige tid med meg og la meg holde på meg musikken. Det er et stort offer og jeg respekterer det enormt, skrøt han, ifølge Contactmusic.com. 

KAMERASKY: Paret bor til vanlig i Miami, men tidligere i år var de i Los Angeles. Her koste de seg på byen med en hyggelig middagsdate. Foto: Splash News
KAMERASKY: Paret bor til vanlig i Miami, men tidligere i år var de i Los Angeles. Her koste de seg på byen med en hyggelig middagsdate. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg har stort sett alltid hatt kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer