GIKK BRA: Enrique er for tiden i ferd med å legge ut på en ny Europaturné. Men konsertplanene fikk ikke den beste starten. Foto: All Over Press
GIKK BRA: Enrique er for tiden i ferd med å legge ut på en ny Europaturné. Men konsertplanene fikk ikke den beste starten. Foto: All Over PressVis mer

Enrique i flydrama

Motoren stanset over Atlanterhavet.

SEHER.NO: Det ble en dramatisk ankomst til England for kjærlighetssangeren Enrique Iglesias (33) tirsdag.

Flyet til den spanske hjerteknuseren var på vei over Atlanterhavet da flyet hans plutselig kom i trøbbel. Dette førte til at piloten hans måtte føre flyet i sikkerhet og nødlande på flyplassen i Luton.

Piloten måtte til og med stenge av den ene motoren før han kunne lande privatjeten, melder britiske Daily Mail.

Ingen ble skadet under den dramatiske hendelsen og sangerens talsperson lovpriste piloten for at han klarte å holde hodet kaldt og lande flyet trygt.

- Den meget erfarne piloten klarte å gjennomføre en trygg landing, sier han.

Etter kort tid på bakken og undersøkelse av flyet på Luton kunne Enrique fly videre til London hvor han nøt et bedre måltid på kjendisrestauranten Nobu.

"Hero"-stjernen er for øyeblikket i begynnelsesfasen av sin Europaturné for å promotere sitt Greatest Hits-album.

Den dramatiske hendelsen kommer kun én måned etter at Blink 182-trommis Travis Barker og DJ Adam Goldstein overlevde en svært alvorlig flykrasj i South Carolina der svært mange ble drept.

Barker og Goldstein selv slapp unna med alvorlige brannskader på kroppen.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Var i total sjokktilstand.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.