PRISBELØNT: En av de siste filmene Gandolfini spilte i var thrilleren «Zero Dark Thirty». Her fra da han og kona var på Los Angeles-premieren i fjor. Foto: Stella Pictures
PRISBELØNT: En av de siste filmene Gandolfini spilte i var thrilleren «Zero Dark Thirty». Her fra da han og kona var på Los Angeles-premieren i fjor. Foto: Stella PicturesVis mer

Enken og eks-kona holder sammen etter dødsfallet

- Godt å se at de finner trøst hos hverandre, skriver kjendisblogger om Gandolfinis etterlatte.

SEOGHØR.NO: I forrige måned døde Sopranos-stjernen James Gandolfini brått av hjerteinfarkt på familieferie i Italia - og ble dermed bare 51 år gammel.

Bisettelsen fant sted på Manhattan i New York, og alt som kunne krype og gå av kjendis-eliten hadde funnet veien til Cathedral Church of Saint John the Divine for å vise sin siste respekt til den populære skuespilleren.

Etter dødsfallet er enken Deborah Lin (45) og eks-kona Marcy Gandolfini (46) blitt fotografert side om side. Gandolfini fikk sønnen Michael (13) med sin første kone, og datteren Liliana (9 måneder) med sin nåværende kone.

I helgen ble Deborah og Marcy fotografert på trilletur i New York med lille Liliana. Begge var ikledd svarte topper og mørke solbriller, og er fremdeles tydelig preket av Gandolfinis brå bortgang.

«Godt å se at de finner trøst hos hverandre. Døden har en måte å bringe oss sammen på, og slik ser det ut for kvinnene i Gandolfinis liv også», skriver kjendisblogger Perez Hilton.

Gandolfini, som ble verdensberømt for sin rolle som mafiabossen Tony Soprano i HBO-serien «The Sopranos», var en rik - og gavmild - mann, skal man tolke 51-åringens testamente.

Han etterlot seg verdier for over 400 millioner kroner, og testamenterte over to millioner av dem til sine ansatte. Hans to barn får tilgang til millionarven den dagen de blir henholdsvis 21 og 25 år.

LES OGSÅ: Her avslører han babykjønnet