Enkelt med cruise

Color Line og Norwegian innleder et samarbeid som gjør livet lettere for cruisepassasjerer.

FLY TIL CRUISET: Color Line og Norwegian har inngått et samarbeid om å frakte cruisepassasjerer til og fra skipene til gunstige priser. Foto: Se og Hør
FLY TIL CRUISET: Color Line og Norwegian har inngått et samarbeid om å frakte cruisepassasjerer til og fra skipene til gunstige priser. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Den nye samarbeidsavtalen mellom de to selskapene innebærer at Color Lines cruisepassasjerer får ekstra gunstige priser på Norwegians direkteruter fra både inn- og utland.

Med hyppige avganger og gode forbindelser vil passasjerene kunne reise rett fra flyplass til båt eller omvendt. Avtalen omfatter både individuelle reisende og grupper.

- Vi er to store norske reiselivsaktører som gjennom samarbeidsavtalen har en målsetting om å kunne hente ut økt trafikk både på fly og cruise, sier markedssjef Arild Juul i Color Line.

- Det er en klar trend i dag at folk ønsker flere korte feriereiser. Dette samarbeidet åpner for at både norske og utenlandske gjester vil få lettere adkomst til Color Lines terminaler.

- Med våre brede rutenett og lave priser, sammen med Color Lines attraktive cruiseprodukter, ser vi for oss en stor vekst i markedet for denne type reiser. Samarbeidet vil føre med seg nye og spennende internettløsninger med enkelhet for kunden i fokus, sier salgsdirektør Lars Sande i Norwegian.

Avtalen gjelder på alle aktuelle ruter innenlands, samt alle ruter til og fra Tyskland og til og fra Sverige.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer