Zayn Malik og Gigi Hadid:

- Enkelt å være foreldre

Zayn Malik avslører detaljer ved pappalivet.

LETTER PÅ SLØRET: Gigi Hadid og Zayn Malik fikk en liten datter i fjor høst. Nå avslører sistnevnte hvordan overgangen til pappalivet har vært. Foto: Beretta / Sims / REX / NTB
LETTER PÅ SLØRET: Gigi Hadid og Zayn Malik fikk en liten datter i fjor høst. Nå avslører sistnevnte hvordan overgangen til pappalivet har vært. Foto: Beretta / Sims / REX / NTB Vis mer
Publisert

For et halvt år siden kunne supermodell Gigi Hadid (25) og «One Direction»-stjernen Zayn Malik (28) ønske datteren Khai velkommen til verden.

Førstegangsforeldrene delte den gang den gledelige babynyheten i sosiale medier.

«Den lille jenta vår er her, sunn og vakker», skrev popartisten på Twitter.

Stjerneparet har siden fødselen vernet godt om datteren. Et og annet glimt av en hånd eller rygg har imidlertid dukket opp av den lille jenta i sosiale medier.

Samtidig har Hadid vært åpen om det å være førstegangsfødende i et intervju med Vogue.

Blant annet beskrev 25-åringen seg selv som en dyrekvinne.

- Jeg måtte grave dypt. Jeg visste at det ville bli den verste smerten i mitt liv, men du må bare overgi deg og tenke at det er det det er. Jeg elsket det, fortalte hun til magasinet.

Ettbarnsmoren har dessuten besvart spørsmål fra følgerne om svangerskapet på Twitter.

Kjæresten har derimot holdt seg taus om farskapet - inntil nå.

- Fantastisk

I et ferskt intervju med iHeartRadios morgenprogram «Valentine in the Morning», gjengitt av E! Online, letter Malik på sløret om foreldrelivet sammen med partneren og babydatteren.

- Helt ærlig er det fantastisk. Mange av de jeg snakket med før hun ble født sa: «Det er en stor omveltning, og det kommer til å bli en kolossal forandring». Men helt ærlig, hun er en fantastisk baby, forteller 28-åringen i intervjuet, og fortsetter:

- Det har vært ganske lett for meg og Gigi til å bare gå inn i det. Hun gjør det ganske enkelt for oss. Hun sover veldig godt, hun elsker melk. Det er bare mating og skifting av bleier på dette tidspunktet. Jeg nyter det helt klart.

FØRSTEGANGSFORELDRE: Superstjernene Gigi Hadid og Zayn Malik ble foreldre til en liten datter i fjor. Nå åpner Malik seg om hvordan det er å være far for første gang. Her er paret avbildet sammen i 2016. Foto: Billy Farrell / BFA / REX / NTB
FØRSTEGANGSFORELDRE: Superstjernene Gigi Hadid og Zayn Malik ble foreldre til en liten datter i fjor. Nå åpner Malik seg om hvordan det er å være far for første gang. Her er paret avbildet sammen i 2016. Foto: Billy Farrell / BFA / REX / NTB Vis mer

Videre innrømmer «Pillowtalk»-artisten at han ikke forventet at han skulle være såpass investert i farsrollen i utgangspunktet. Før han ble pappa skal han ha vært konsentrert om seg og sitt, ifølge ham selv.

Nå elsker han å tilbringe dagene sammen med Khai - enten det er å se på barne-TV, rulle rundt på gulvet eller synge for henne.

Model Gigi Hadid presents a creation by designer Bruno Sialelli as part of his Fall/Winter 2020/21 women's ready-to-wear collection show for fashion house Lanvin during the Paris Fashion Week in Paris, France, February 26, 2020. REUTERS/Gonzalo Fuentes Vis mer

Stjernen berømmer også Hadid for å være en god mamma til datteren deres.

- Hun er en bra mor. Hun er til god hjelp med alt.

Avslørte graviditeten

Nyheten om at paret ventet sitt første barn ble først bekreftet av Hadids mor, Yolanda Hadid (57), i april i fjor. Én måned senere brøt også supermodellen tausheten om graviditeten, da hun gjestet talkshowet til Jimmy Fallon (46).

Fallon startet intervjuet med å gratulere modellen med det kommende barnet.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

- Tusen takk. Selvsagt skulle vi ønske at vi kunne kunngjort det på våre egne betingelser, men vi er veldig begeistret og lykkelige og takknemlige for alles lykkeønskninger og støtte, uttalte Hadid.

Ble hyllet for gravidbilder

Bare noen få uker før parets datter meldte sin ankomst, delte Hadid flere bilder av babymagen sin - til fansens store glede.

Det gjorde hun på Instagram, og til et av bildene omtalte hun babyen i magen som «en engel». Det var tydelig at bildene var noe Hadid var stolt over.

Ikke overraskende rant det også inn med positive kommentarer, der flere virket å elske det de så.

«Nydelig», «spesielt» og «slående vakker» var blant komplimentene 25-åringen mottok.

LES OGSÅ: - De er fremdeles vilt forelsket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer