- Enkelt å bli kvitt gravid-fettet

Slik fikk modellen drømmekroppen tilbake...

HARDT ARBEID: Ved å følge en streng diett, samt daglige treninger, fikk Adriana Lima drømmekroppen tilbake. Foto: Victorias Secret
HARDT ARBEID: Ved å følge en streng diett, samt daglige treninger, fikk Adriana Lima drømmekroppen tilbake. Foto: Victorias Secret Vis mer
SEHER.NO: Det er et halvt år siden supermodellen Adriana Lima (28) fikk datteren Valentina. Nå er hun tilbake i toppform, og skal man tro Lima selv, var ikke det spesielt vanskelig.

- Det var ikke så ille, det var faktisk ganske lett, sa Lima til Us Magazine under Aerospace High Performance Championships i New York på torsdag.

Det var i november Victoria's Secret-modellen og hennes ektemann, basketball-stjernen Marko Jaric, ble foreldre for første gang.

Men hva gjorde 28 år gamle Lima for å bli kvitt gravid-fettet?

- Jeg trener hver eneste dag. Noen ganger kommer jeg hit to ganger om dagen. Det varierer fra en til to timer, forteller skjønnheten, som arbeider med treneren Michael Oladjide.

Den brasilianske toppmodellen fulgte også en knallhard diett i tiden etter svangerskapet. Der sverget hun til proteiner og spiste ikke karbohydrater på flere uker. Nå er hun derimot tilbake på karbohydratene.

- Nå holder jeg bare et øye med det jeg spiser, og spiser god og næringsrik mat. Men ingen kaloribomber, sier hun til Us Magazine.

Mammatilværelsen har så langt vært en dans på roser for Adriana, som forteller at datteren er det beste som noen gang har hendt henne.

- Jeg oppdager noe nytt hver eneste dag. Hver dag er det en glede å se henne. Jeg skynder med alltid hjem til henne, dette er det beste.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Misbrukt av strippeselskap