Boris Johnson og Marina Wheeler

Enighet om skilsmissen

Boris Johnson og ekskona Marina Wheeler skal ha kommet til enighet i retten.

ENIGHET: Tirsdag ble det kjent at Marina Wheeler og Boris Johnson har kommet til enighet rundt skilsmissen. Her er de to avbildet sommeren 2018, få måneder før bruddet mellom dem ble kjent. Foto: REX/ NTB Scanpix
ENIGHET: Tirsdag ble det kjent at Marina Wheeler og Boris Johnson har kommet til enighet rundt skilsmissen. Her er de to avbildet sommeren 2018, få måneder før bruddet mellom dem ble kjent. Foto: REX/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september er det to år siden den britiske statsministeren Boris Johnson (55) og ekskona Marina Wheeler (55) kunngjorde at de skulle skilles etter et 25 år langt ekteskap.

I en felles uttalelse sa ekteparet at de for flere måneder siden hadde besluttet at det var i «deres beste interesse å gå hver til sitt».

Og nå, først halvannet år senere, skal paret ha kommet til økonomisk enighet rundt skilsmissen. Det melder Sky News tirsdag formiddag.

Under en ti minutter lang privat høring ved Londons Central Family Court tirsdag, ga dommer Sarah Gibbons Wheeler tillatelse til å søke om skilsmisse, melder den britiske nyhetskanalen.

Verken Johnson eller ekskona var til stede under høringen, hvor dommeren fortalte at de hadde kommet til en enighet rundt det økonomiske.

- Vi har blitt enige om å skille oss og denne prosessen er i gang. Vi vil fortsette å støtte våre fire barn i årene fremover som venner, het det i uttalelsen da de offentliggjorde skilsmissen i 2018.

Videre understreket eksparet at de ikke kom til å kommentere saken ytterligere.

- Tragedie

Johnson og Wheeler var barndomsvenner, men da de møttes i Brussel i voksen alder - der Johnson dekket politikk for The Daily Telegraph - forelsket de seg. Bryllupet sto i 1993, og paret bosatte seg i Islington-distriktet i London.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer