Mary-Kate Olsen og Olivier Sarkozy:

Enighet etter den skitne skilsmissen

Mary-Kate Olsen og ektemann gikk fra hverandre for snart ett år siden. Nå har de kommet til enighet.

VILLE SKILLES: I fjor våres kom det fram at Mary-Kate Olsen ville skilles fra ektemannen etter fem år som mann og kone. Foto: REX / NTB
VILLE SKILLES: I fjor våres kom det fram at Mary-Kate Olsen ville skilles fra ektemannen etter fem år som mann og kone. Foto: REX / NTB Vis mer
Publisert

I midten av mai kom nyheten om at designer og tidligere skuespiller Mary-Kate Olsen (34) ønsket å skille seg fra ektemannen, den 17 år eldre finansmannen Olivier Sarkozy (51).

Kort tid senere ble det kjent gjennom rettsdokumenter at Olsen søkte om skilsmisse allerede måneden før, og hun skal samtidig ha bedt retten behandle søknaden som en nødsituasjon. Dette ble raskt avslått.

Paret giftet seg i 2015, og Olsens fokus på karriere og jobb skal ha ført til konflikt i ekteskapet. Dokumenter flere amerikanske medier hadde tilgang på viste at Sarkozy angivelig ville ha «Full House»-stjerna ut av deres felles leilighet i New York. Han ga henne også en kort frist på å flytte ut, noe Olsen sa at hun ikke ville klare å overholde.

Forlik

Nå, åtte måneder senere, skal eksparet imidlertid ha kommet til enighet i skilsmissen. Det bekrefter Sarkozys advokat, Michael Mosberg.

- I morges kom vi til en siste enighet, sa Mosberg i en video fra retten ifølge PageSix.

ENDELIG ENIGE: Skilsmissen mellom Mary-Kate og Olivier fikk mye oppmerksomhet i fjor. Nå bekrefter begges advokater at de har nådd forlik. Foto: Matt Agudo / INFphoto / NTB
ENDELIG ENIGE: Skilsmissen mellom Mary-Kate og Olivier fikk mye oppmerksomhet i fjor. Nå bekrefter begges advokater at de har nådd forlik. Foto: Matt Agudo / INFphoto / NTB Vis mer

Videre kommer det frem at de to eksene må ha signert avtalen innen neste uke. Også Olsens advokat, Nancy Chemtob, sa seg enig i dette.

- Ja, dommer, det stemmer. Alt er løst. Vi har jobbet veldig hardt. Vi har landet på forlik.

Trakk seg tilbake

Tvillingsøstrene Mary-Kate og Ashley Olsen vokste opp i rampelyset. Først i rollen som Michelle Tanner i TV-serien «Under samme tak», og deretter i en rekke filmer.

Etter hvert som de ble eldre, har derimot søstrene stort sett holdt seg unna søkelyset. De dukker sjelden opp på arrangementer, stiller nærmest aldri opp i intervjuer og er ikke på sosiale medier.

BARNESTJERNER: Ashley og Mary-Kate i forbindelse med «Full House» i 1989. Foto: Lorimar / Warner Bros /Kobal / REX / NTB
BARNESTJERNER: Ashley og Mary-Kate i forbindelse med «Full House» i 1989. Foto: Lorimar / Warner Bros /Kobal / REX / NTB Vis mer

Duoen har gjort stor suksess som designere, og det ser ikke ut til at de er interesserte i å vende tilbake til TV-skjermen. Da det i 2015 ble kjent at «Under samme tak» skulle gjøre comeback, takket Mary-Kate og Ashley nemlig nei til å medvirke, ifølge US Weekly.

Mary-Kates eksmann, Olivier Sarkozy, er heller ikke et ukjent navn, selv om han på langt nær er så kjent som kona. Sarkozy er halvbroren til den tidligere franske presidenten, Nicolas Sarkozy.

Vis mer

LES OGSÅ: Kliner til med ny flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer