Rob Kardashian og Blac Chyna:

Enig etter en lang strid

Det tidligere paret skal ha blitt enige om omsorgsfordelingen av datteren.

KONFLIKT: Rob Kardashian og Blac Chyna har lenge vært i konflikt. Nå skal de ha kommer til enighet - i hvert fall om datteren. Foto: Prince Williams / Splash News / NTB

KONFLIKT: Rob Kardashian og Blac Chyna har lenge vært i konflikt. Nå skal de ha kommer til enighet - i hvert fall om datteren. Foto: Prince Williams / Splash News / NTB


Vis mer
Publisert

Det har tilsynelatende vært alt annet enn enkelt for Rob Kardashian (33) og Angela Renée White (32) - bedre kjent som Blac Chyna - å opprettholde en god relasjon etter bruddet i slutten av 2016.

Forholdet ble først kjent ved inngangen av det samme året, og kun tre måneder senere ble det kjent at de hadde forlovet seg. Én måned senere kom nok en nyhet - paret ventet sitt første barn.

Det skulle derimot ikke gå mer enn en drøy måned etter datterens ankomst før forholdet tok slutt. Tiden og årene etter har vært preget av en rekke konflikter, deriblant en strid om hvem som skal ha omsorgsrett for deres nå tre år gamle datter Dream.

Nå skal derimot paret ha kommet frem til en løsning, ifølge Us Weekly.

Sammen om avgjørelsen

Ifølge magasinet skal de to foreldrene ha blitt enige om den endelige beslutningen uten hjelp. Kardashian og White har tidligere måttet involvere advokater for å bli enige - noe de frem til nå altså ikke har blitt.

Dokumentene hvor fordelingen står beskrevet skal ha blitt levert i begynnelsen av desember, ifølge Us Weekly, som skal ha fått tilgang på papirene.

Der kommer det frem at Kardashian skal ha datteren fra onsdag klokken ti på formiddagen, frem til lørdag samme tid. Den resterende tiden er det White som har ansvaret. De skal også dele feriene og andre fridager likt, og skal med andre ord ha delt ansvar for datteren.

HOLOGRAM: Da Kim Kardashian West fylte 40, ga ektemannen Kanye West henne et hologram av den avdøde faren i presang. Video: Kim Kardashian / Instagram Vis mer

Ønsket fult ansvar

Det er et helt annet resultat enn Kardashian ønsket seg for snart ett år siden. I januar skrev nemlig TMZ at Rob Kardashian hadde søkt om en primærforvaring av Dream.

Han hevdet da at White var «ute av kontroll» og ba i søknaden om at hennes tid med datteren skulle begrenses til helger. I tillegg ønsket han at en barnevakt skulle være til stede når hun var sammen med Dream, i tillegg til at han ønsket henne testet for alkohol og dop 30 minutter før hvert besøk.

White, populært kalt Blac Chyna, har derimot benektet å ha vært påvirket i samvær med datteren.

I februar meldte People at Kardashian fikk avslag fra dommeren om å få full foreldreomsorg for datteren. I den nye avtalen kan det likevel se ut til at noe har gått i Kardashians favør.

Som en stor del av forhandlingene skal de nemlig ha blitt enige om at det fra nå er forbudt for noen av dem «å være under påvirkning av alkohol eller andre stoffer» mens Dream er under deres omsorg, ifølge Us Weekly.

PARIS-EPISODEN: I 2016 ble Kim Kardashian Wests verden snudd på hodet etter at hun ble ranet i leiligheten sin i Paris. Nå åpner hun opp om hva som skjedde. Video: Netflix Vis mer

- Sitt beste liv

Det er kanskje ikke ofte man leser om at Rob Kardashian og ekskjæresten enes. En annen ting som hører sjeldenheten til er å se 33-åringen offentlig. For mange kan det være rart, da han tross alt er en del av kanskje verdens mest eksponerte familie, men han har altså valgt et litt mer tilbaketrukket liv enn sine søstre.

Fansen har imidlertid fått sett Kardashian i noen få episoder av familien realityprogram «Keeping Up With the Kardashians», og han har blitt mer synlig i løpet av det siste året på sosiale medier.

Senest i høst kunne mamma Kris Jenner (65) gi en oppdatering på sønnen. Det gjorde hun da hun gjestet podkasten Pretty Messed Up, hvor hun skrøt av hvordan han er med datteren.

- Datteren hans er flott, og han er så glad i det barnet. Han er en fantastisk far og du vet aldri – du har barn, de vokser opp, de får barn igjen – og du vet ikke hvordan noen skal bli som foreldre, men han er bare … wow, sa hun den gang.

LES OGSÅ: YouTube-stjerne i koma etter fødsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer