«Maskorama»:

«Enhjørningen» avslørt: - Fy søren, så gøy

Nok en deltaker sendte sjokkbølger gjennom tv-rutene da masken falt.

UTE: Det var enhjørningen som måtte ta av masken og forlate programmet. Video: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nok en lørdag var det duket for en ny runde med NRKs suksessprogram «Maskorama». Storsatsingen har uten tvil gått over all forventning, og flere hundre tusen nordmenn benker seg foran tv-skjermen for å gjette hvilke kjendiser som gjemmer seg bak de ulike maskene og kostymene.

De siste tre ukene har det vist seg at tidligere håndballspiller Susann Goksør Bjerkrheim (50), Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum (41) og underholdningskvinnen Mia Gundersen har gjemt seg bak de ekstravagante maskene.

Sistnevnte måtte avsløre sin virkelige identitet forrige helg, etter å ha stått på scenen i den imponerende bekledningen som «Puddelen».

BLE OVERRASKET: Dommerne klarte ikke å gjette hvem som skjulte seg i «puddelen» under «Maskorama» på NRK 1 lørdag kveld. Video: NRK Vis mer

Måtte takke for seg

Denne helga skulle deltakerne synge to sanger hver, der tema for sang nummer to var en film de er glade i, eller en filmlåt de liker godt.

Ettersom hintene gjennom sesongen har svingt både den ene og den andre veien, er det usikkert hvor mye det egentlig sier om hvilken smak de har.

Det holdt ikke helt i mål for «Enhjørningen», som nå måtte avsløre seg. Til stor overraskelse var det den norske artisten Inger Lise Rypdal (70) som gjemte seg bak det ekstreme «Maskorama»-kostymet.

- Det er nesten ikke til å beskrive, det er altså så spesielt. Det er så morsomt, men det er også veldig krevende. Fy søren, så gøy!, sa hun etter at masken falt.

- Ingen tror på meg

Som nevnt har tv-programmet engasjert enormt, og det er knyttet stor spenning til hvem som gjemmer seg bak de gjenværende kostymene.

Da Se og Hør tidligere denne uken tok en prat med noen av kjendisene som er hyppigst gjettet av folket, var det liten tvil om at de hadde fått med seg det store engasjementet.

- Herregud som folk er bastante. Ingen tror på meg uansett hva jeg sier. For det er ikke meg, fortalte Markus Bailey til Se og Hør, som mange hevder gjemmer seg bak «Elgens» kostyme.

«MASKORAMA»: Det er ikke bare i Norge «Maskorama» er populært. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Også programleder Anne Rimmen føler seg skråsikker på at Bailey er «Elgen», men benekter at hun selv gjemmer seg bak vingene til «Ravnen».

- Haha, jeg har også hørt ryktene. Går nok mest i «byssan lull» hos meg for tiden. Men «Maskorama» er kjempegøy, kunne den nybakte tobarnsmammaen fortelle.

Nå gjenstår det å se om det er «Elgen», «Ravnen», «Trollet» eller «Vikingen» som må avsløre sin identitet neste lørdag.

LES OGSÅ: Slik holder de deltakerne hemmelige

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer