Englands flinkeste jenter

Verdens mest sexy trio følger i fotsporene til Bananarama og Spice Girls.

FREKKE: Sugababes er offisielt Englands største hit-damer! Foto: All Over Press
FREKKE: Sugababes er offisielt Englands største hit-damer! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Poptrioen Sugababes har gjort suksess verden over, men visste du at det nå er offisielt at Heidi, Keisha og det nye medlemmet Amelle er jentene som produserer flest hits i England?

Sammen har de hatt flere hitsingler i landet enn både det Britney Spears og popdronninga Madonna har fått til. De sammenlignes nå med jentepop-band som Bananarama og Spice Girls.

Hvem er tidenes beste britiske jenteband? Stem til høyre.

LES OGSÅ: Sannheten om Sugababes brudd!

Den sexy trioen fikk sin første hit, "Overload", i 2000, og har siden dette laget og på frekt vis fremført 16 enorme hits, som "Push the Button", "Hole in the head" og "Freak like me", skriver forfatteren og musikkforskeren David Roberts i den nye boka "British Hit Singels And Albums".

- England har en tradisjon for å lage fantastiske jentegrupper: Bananarama dominerte 80-tallet, Spice Girls var gigantiske på 90-tallet, og nå er det Sugagbabes som har tatt over tronen, skriver han ifølge Contactmusic.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer