Engelske Simon vil vinne norske «Idol»

Norske og internasjonale ungdommer strømmet til årets første «Idol»-audition. Se og hør dem synge her!

STOR STEMNING: Guri Solberg og Ivar «Ravi» Johansen er programledere når «Idol» gjør comeback. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
STOR STEMNING: Guri Solberg og Ivar «Ravi» Johansen er programledere når «Idol» gjør comeback. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Køen vokste seg raskt lang da TV 2 onsdag arrangerte den første auditionrunden av årets «Idol»-sesong i Oslo.

Tidligere i år ble det kjent at musikkprogrammet gjør comeback etter flere års pause, med Guri Solberg og Ivar «Ravi» Johansen som programledere.

En av de håpefulle popspirene som hadde tatt turene til Nydalen var engelske Simon Kirk (29).

Han avslører til Seher.no at han valgte å melde seg på i Norge, fordi han tror de norske dommerne Hans-Eril Dyvik Husby, Bertine Zetlitz, Marion Ravn og Gunnar Greve Pettersen er snillere enn den engelske juryen - spesielt den skarpe tungen til hoveddommer Simon Cowell.

- Jeg hadde aldri våget å gjøre dette i England. Jeg er glad for at Simon Cowell ikke sitter i den norske juryen, sier Simon, før han gir Seher.no en demonstrasjon av låten han skal synge, Elton Johns «Tiny Dancer.

Venninnene Camilla Helene Dahl (16) og Rebecca Helena Arnesen (16) holdt humøret oppe og kulden unna med å klimpre på gitarene sine, før de begge skulle prøve seg foran Idol-dommerne

- Vi ser ikke på hverandre som rivaler. Det er godt å ha hverandre som støtte, sier de to til Seher.no

Programleder og popartist Ravi vet ikke om han selv hadde våget å melde seg på hvis han hadde vært 16 år og ukjent.

- «Idol» er jo et program som passer best til det klassiske popformatet, så det kan nok hende jeg hadde blitt sparket ut ganske fort, sier han med et smil til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Bertine blir Idol-dommer[obj:media:9597]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer