Engel med skit på vingene

Jordan gjør det vanskelig å skille fakta og fiksjon.

DEN NYE SHAKESPEARE?: Noen prisvinner er Jordans nye bok neppe, men hun er jo ganske artig! Foto: All Over Press/Getty
DEN NYE SHAKESPEARE?: Noen prisvinner er Jordans nye bok neppe, men hun er jo ganske artig! Foto: All Over Press/Getty Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forfatterspire!


De fleste har lært at man ikke skal skue hunden på hårene. Likevel er det lett å bli overrasket når puppemodellen Jordan romandebuterer.


I går la den britiske side 3-piken ut på signeringsturné i London, ikledd uskyldsrent hvitt og store engevinger. Boken hun promoterer heter riktignok Angel, men med tanke på Jordans noe brokete fortid klarer vi ikke helt å unngå å se ironien i antrekket og tittelen...


Popstjernen Peter Andrés lettkledde frue er imidlertid ikke helt ukjent med bokbransjen. Katie Price, som hun egentlig heter, har tidligere gitt ut selvbiografier om livet som glamourmodell, og vi ser ikke bort fra at handlingen i Angel også er hentet fra virkeligheten:


"Boken forteller en glitrende og sexy historie om livet som glamourmodell, romantikk og falske løfter om berømmelse. 18-år gamle Angel har bare én drøm: å forlate sitt trygge hjem og sette kursen mot modellbyråene i storbyen," lyder anmeldelsen.


Noen som synes handlingen virker kjent?


Se bildene fra Jordans ville liv her!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer