Kaley Cuoco:

Endte på operasjonsbordet på bryllupsreisen

Hvetebrødsdagene gikk ikke helt etter planen for nygifte Kaley Cuoco og Karl Cook.

MÅTTE OPERERES: Fem dager etter at Kaley Cuoco og ektemannen Karl Cook ga hverandre sitt ja, måtte førstnevnte legges inn på sykehus for en operasjon. Foto: NTB Scanpix
MÅTTE OPERERES: Fem dager etter at Kaley Cuoco og ektemannen Karl Cook ga hverandre sitt ja, måtte førstnevnte legges inn på sykehus for en operasjon. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Forrige helg giftet «Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco (32) seg med milliardærarving Karl Cook (28) i San Diego, California.

At det var en stor dag for ekteparet, ble tydelig illustrert via sosiale medier, der de begge delte en rekke bilder fra den intime seremonien.

Påfølgende ventet det som skulle være en romantisk bryllupsreise for to.

Slik gikk det derimot ikke.

- Minneverdig

Fem dager etter at paret ga hverandre sitt ja, avslører Cuoco og Cook at det oppsto en heller uheldig situasjon, som førte til at den 32 år gamle skuespillerinnen havnet på operasjonsbordet.

«Når «bryllupsreisen» din består av en skulderoperasjon og ektemannen din er likeglad. På bedringens vei. Tusen takk for all kjærlighet og støtte», skriver Cuoco på Instagram.

32-åringen forklarer ikke hva som har forårsaket den plutselige operasjonen, men hun ser tilsynelatende ut til å være ved godt mot.

«Jeg er sikker på at Karl kommer til å legge ut et tonn med hysterisk morsomme innlegg», fleiper skuespilleren.

Og der kan man vel kanskje trygt si at milliardærarvingen ikke skuffet.

«Alle har sin egen versjon av gløden man får som nygift ... Vel, Kaley, din er i alle fall minneverdig», skriver 28-åringen til et bilde av kona fra sykesengen.

Saken fortsetter nedenfor.

- Drepe deg

Videre har Cook delt en video av den nyopererte Kaley, som sitter i en bil og sover. Heller ikke dette øyeblikket skulle unnslippe sosiale medier.

«Kaley som snorker som en hvalross i nød. Jeg elsker deg så høyt kjære, men wow!», skriver han til videoen, som definitivt har slått an hos følgerne:

- Hun kommer til å drepe deg når hun ser denne videoen. Dere er for søte, skriver en av Cooks følgere i kommentarfeltet.

- Som en veteran, etter 30 års ekteskap, har jeg to ting å si. Én: Den lyden er bedårende! I alle fall nå. Dersom du klarer å leve med den 20 år frem i tid, har du vunnet. To: Du må innse at hun kommer til å ta igjen for dette. Ikke akkurat nå. Kanskje ikke om et år engang, men du må passe deg. Jeg snakker av erfaring, skriver en annen.

Flere brudd bak seg

For Kaley Cuoco - kjent for sin rolle som «Penny» i TV-serien «The Big Bang Theory» - har ikke kjærligheten bare vært enkel.

I september 2015 ble det kjent at skuespilleren og tennisspilleren Ryan Sweeting (30) skulle skilles etter kun 21 måneder.

To år senere, på Kaleys 32-års dag, kunne hun lykkelig kunngjøre at hun hadde blitt fridd til av kjæresten Karl Cook.

Ifølge det amerikanske nettstedet E News, skal bryllupsseremonien forrige helg ha foregått med parets nærmeste familie og venner til stede.

Legally KCSQUARED 6-30-18 ❤️

A post shared by @ normancook on

Turbulent kjærlighetsliv

Til nettstedet har skuespilleren tidligere fortalt at hun gledet seg stort til bryllupet og til å skulle gifte seg med sin «sjelevenn».

Det bar også videoen hvor hun avslørte forlovelsen preg av. I klippet viser en tårevåt Kaley frem forlovelsesringen, mens hun svarer et rungende «JA».

- Jeg kan ikke tro at jeg er forlovet, sier hun.

Foruten Ryan Sweeting, skal stjernen ha en rekke kortere forhold bak seg.

I to år hadde hun et hemmelig forhold til «Big Bang Theory»-kollegaen Johnny Galecki (43). Han har også spilt hennes utkårede i den populære tv-serien.

Deretter var hun forlovet med Josh Reznik (44) i fire måneder, før hun innledet en kort og intens romanse med «Man of Steel»-kjekkasen Henry Cavill (35).

LES OGSÅ: «The Big Bang Theory»-stjerna mistet huset i brann

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer