Pink og Christina Aguilera:

Endte nesten i slåsskamp

Avslører gammel feide mellom popstjernene.

DRAMA: Christina Aguilera og Pink har tidligere hatet hverandre. Det endte nesten i slåsskamp på 2000-tallet. Foto: NTB scanpix
DRAMA: Christina Aguilera og Pink har tidligere hatet hverandre. Det endte nesten i slåsskamp på 2000-tallet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det har i flere tiår gått rykter om feider mellom kvinnelige popstjerner i USA. Noen av dem, som mellom Nicki Minaj (34) og Miley Cyrus (24) eller Taylor Swift (27) og Katy Perry (32), har vist seg å være sanne.

Andre har bare forblitt rykter, men det hersker likevel ingen tvil om at konkurranseinstinktet til mange av verdens bestselgende artister er stort.

To stjerner som angivelig skal ha hatet hverandre på 2000-tallet er Pink (38) og Christian Aguilera (36). De opererte innen samme sjanger, og knivet om de samme lytterne og konsertgjengerne i en årrekke.

Nå har Pink valgt å lette på sløret om den angivelige konflikten. I et nytt intervju avslører hun at det var så dårlig stemning mellom de to popdivaene at det nesten utbrøt en slåsskamp mellom de to sangerne.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 08.07.2012 Artisten Pink la ut Youtube-video hvor hun annonserte dato for albumslipp, med teipa pupper. Vis mer Vis mer

- Slå meg

Det er New York Daily News som først omtaler saken. Pink, som den siste tida har vært aktuell med alt fra rørende taler til historier om kjærlighet, var gjest på talkshowet «Watch What Happens Live» - som går på den amerikanske TV-kanalen Bravo.

Der fortalte hun om en kveld hvor de to artistene, som før øvrig gjorde stor suksess sammen i 2001 da de samarbeidet om låten «Lady Marmalade», var på byen sammen.

- Hun prøvde å slå meg på utestedet. Jeg bare, hva i alle dager skjer nå? Hva er du for noe? Hva skjer?, sier popstjernen i studioet.

Popstjernene, som siden den gang har sagt unnskyld til hverandre, endte heldigvis ikke i en offentlig slåsskamp. Det skulle likevel ta flere år før noen av dem pratet med hverandre igjen.

Pink mener det hele handlet mye om hvor de var i livet.

- Vi var sykt unge og hadde ikke erfaring med det her, og jeg tror både hun og jeg er alfa-kvinner. Jeg er vant med å ta mine krangler til et fysisk nivå, mens hun tar dem verbalt. Vi er bare veldig forskjellige, forteller hun.

Hun mener likevel at alt koker ned til at kvinner i musikkbransjen må lære seg å samarbeide i stedet for å knive om oppmerksomheten. Som gjest i programmet forteller hun at hun og Christina for lengst har lagt alt dramaet fra 2000-tallet bak seg.

Pink kan også avsløre at de to popstjernene har samarbeidet på et prosjekt, som hun ennå ikke kan si så mye om. Det er trolig en sang de to popstjernene skal gi ut, men det er ikke kjent om den omhandler deres kjente feide.

Åpen om kjærligheten

Pink, eller Alecia Moore som hun egentlig heter, er i vinden om dagen.

Tidligere i høst stjal hun showet under MTVs årlige VMA-utdeling, der hun leverte en følelsesladd tale om dattera til publikum.

I et stort intervju med britiske The Guardian fortalte hun at hun tar ansvaret som forbilde med stort alvor. Det gjelder for henne å være åpen på alle områder, også når det kommer til ekteskapet hennes med motocrosskjører Carey Hart (42).

Paret møttes i 2002, og har i dag to barn sammen. Overfor den britiske storavisa fortalte hun at ekteskap og monogami som samlivsform arter seg på forskjellige måter.

MATCHET: Både Pink, datteren Willow og ektemannen Carey Heart kom i matchende dresser under MTVs VMA-utdeling tidligere i år. Foto: Rex, Shutterstock / NTB scanpix
MATCHET: Både Pink, datteren Willow og ektemannen Carey Heart kom i matchende dresser under MTVs VMA-utdeling tidligere i år. Foto: Rex, Shutterstock / NTB scanpix Vis mer

- Det skjer at jeg titter på ham, og da er han den mest omtenksomme, logiske og tilstedeværende ... Han er som en klippe. Han er en god mann, og en god far, sa hun til avisa, og fortsatte:

- Og så har vi gangene hvor jeg ser på ham og sier: Jeg har aldri likt deg. Det er ikke noe ved deg jeg liker. Vi har ikke noe til felles. Jeg liker ikke noe av den dritten du liker. Jeg vil aldri se deg igjen, forklarte hun.

På tross av ambivalens tilknyttet ektemannen, sier hun at det ofte blir bedre - selv om det går på bekostning av andre ting.

- To uker etter [at vi har kranglet] er alt bra. Så hender det at jeg ikke har sex på et år. Er denne senga død? Er dette slutten? Vil jeg ha ham? Vil han ha meg? Monogami er jobb. Men man gjør den jobben, og så blir alt bra igjen, sa den ærlige sangeren.

LES OGSÅ: Mistet ufødt barn etter utroskapssjokket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer